Icerige atla
Extraloob

TTNET 8mbit 15 GB Kotalı İnternet

· 28 Yanıt · 2.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
TTNET 8mbit 15 GB Kotalı İnternet

Daha önceki topiclerde TTNET'in 8mbit 15 GB kotalı internetine geçtiğimi biliyorsunuz, olay şu bir havuzdan nete bağlanıyorsunuz havuzun yoğunluğuna göre 4-5-6-7-8mbit bağlantı ile nete çıkıyorsunuz yani o an ki yoğunluğa göre tek kural var 15gb'dan fazla download yaparsan netin 512kb oluyor ödemede bir farklılık yok.

peki şimdi soruyorum ttnet kuzum bu nedir ?

benim 8mbit ile neler yaptığımın göstergesi hızım mı tabiki halen paylaşımlı 8mbit 😎

28 Yanıt
furious
furious ⭐ 19y
valla ben 15 gb değil 45 - 50 gb yapıyom hızım hala aynı 6mbit le bağlanıyom .. 2 aydır böle bakalım ne zaman düşecek

- Resim Silinmiş.
N
Nescafe ⭐ 17y
hacım süpersin 😘 ❤️
Advance
Advance ⭐ 18y
ohoo 8mbitle 30 olmuş biz 1 mbit ile 200 çekiyoruz 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
korkuyordum 14gb dedimi 😄 ama böyle bir olay varsa bi deniyelim 😄
X
xdonaldx ⭐ 17y
nasıl koysam bnm kotamın resmini buraya utandım doğrusu sizinkileri görünce 🙄 😄 bnmkide 8 megabit internet yaz başında yaptırdık babam sen kopmuşun evladım iflah olmassın diyo akşam eve geldiği zaman sizinkileri gösterirsem komaya girip hastanelik falan olur heralde 😄 😈

buyrun buda benmki:
👴 👴 🕵️

not; nası yapıyosunuz bu kotaları böyle film mi indiriyonuz cafe yada şirketmi işletiyonuz napıyonuz 😄 🤘
furious
furious ⭐ 19y
nasıl koysam bnm kotamın resmini buraya utandım doğrusu sizinkileri görünce 🙄 😄 bnmkide 8 megabit internet yaz başında yaptırdık babam sen kopmuşun evladım iflah olmassın diyo akşam eve geldiği zaman sizinkileri gösterirsem komaya girip hastanelik falan olur heralde 😄 😈

buyrun buda benmki:
👴 👴 🕵️

not; nası yapıyosunuz bu kotaları böyle film mi indiriyonuz cafe yada şirketmi işletiyonuz napıyonuz 😄 🤘

8mbit aldığımdan beri oyunları artık netten indiriyombaya büyük bi müzik arşivimde oldu inş hızım düşmez 😊
L
Leet1 ⭐ 19y
4 gb sınırsız internet rulezz aylık 40-50 gb yapıyorumdur rahat hiç bakmıyorum zaten xP

Hiç çekilmez ttnin tripleri yok sen kotayı aştın al sana 512 idare et bro yok bro idare edemem..^^

hem 4gb sınırsız daha pahalı daha kalite yani xP
B
Black Rain ⭐ 19y

1Mbit sınırsız 😄

PS: Zamanında 80 gb lara dayanmıştım 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

1Mbit sınırsız 😄

PS: Zamanında 80 gb lara dayanmıştım :D

En kötü ayım 80 gb 😁

- Resim Silinmiş.

Mayıs ayında birde hard disk dolmuştu , yine 200 gb nereye indirdiysem bu kadar şey anlayamadım 😁
L
Leet1 ⭐ 19y
Omg... Black seni Uploadda geçmiş Omgg İntahar et 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
lol
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Upload'ı 8 mb adsl'le mi yapacağım noob 😁 , onun için ayrı g.shdsl kullanıyorum ^^
C
Crown ⭐ 19y
Bende "Biri 8 mbit 15 gb kotalı "kullanıyorum 15 gbyi o kadar aşmama rağmen şimdiye kadar hızım hiç düşmedi .
L
Leet1 ⭐ 19y
Yeni bir kanıt gelmedikce Br önde onu bunu bilmem 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yeni bir kanıt gelmedikce Br önde onu bunu bilmem :D

😆 Onun bir kanıtı olamaz çünkü izinli bir şekilde alınmış bir şey değil 😁

bknz : (kaçak elektrik)

Evde 4 internet var , birisi normal internet birisi ip tv'ye bağlı , diğeri g.shdsl diğeride srm girmek için kullanılan 😎
L
Leet1 ⭐ 19y
Sizin evde günde kaç kişi düşüyor kablolara takılıp ^^ gerçi artık alışmışdır herkes kabloya doğru yaklaşında otomatik sekiş pozisyonları alınıyordur 😄

Hepsi wireless hacım de de sopayı alıp geleyim 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sizin evde günde kaç kişi düşüyor kablolara takılıp ^^ gerçi artık alışmışdır herkes kabloya doğru yaklaşında otomatik sekiş pozisyonları alınıyordur 😄

Wireless asla kullanmam bant genişliğini yarıya indiriyor bağlantı kopmaları oluyor vb.

Srm için olan oturma odasının balkonunda duruyor , adsl zaten hemen yanı başımda , iptv çanak anten misali balkondan uzanıyor. gshdsl'de zaten çatıda duruyor 7/24 makina sesi çekilmiyor 😁
Advance
Advance ⭐ 18y

Hiç çekilmez ttnin tripleri yok sen kotayı aştın al sana 512 idare et bro yok bro idare edemem..^^

İdare edemem ttnet idare edemem 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Wireless asla kullanmam bant genişliğini yarıya indiriyor bağlantı kopmaları oluyor vb.

Srm için olan oturma odasının balkonunda duruyor , adsl zaten hemen yanı başımda , iptv çanak anten misali balkondan uzanıyor. gshdsl'de zaten çatıda duruyor 7/24 makina sesi çekilmiyor 😁

adamlar üstad olmuşlar bu alemde helal olsun kuzum benim topicte sizin gövde gösterilerinize dönmüş benimde 100gb dl'leri gördüğüm aylar vardır çıkartmayın bana onları 😄

bu arada hacım iptv nedir ? gshdsl nedir ? bunları ne amaçla kullanıyorsunuz ? biz alabiliyor muyuz ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: