Icerige atla
Extraloob

Tsubasa Türk Vatandaşı!

· 17 Yanıt · 2.4K görüntüleme
M
mert5100 OP ⭐ 19y

İçişleri Bakanlığı Tsubasanın Türk olması halinde alacağı nüfus cüzdanının bir örneğini yayınladı.
Lütfen Tsubasanın bir an önce Türk vatandaşı olması için elimizden geleni yapalım.Desteğimizi arttıralım Tsu Türk OLSUN !!!!Nüfus Cüzdanının örneğine ALBÜMDEN BAKABİLİRSİNİZ !!!

ÇARŞI Tsu'ya da KARŞI

Beşiktaş'ın taraftar grubu ÇARŞI nın yaptığı basın açıklamasında Tsubasa'nın Türk olmasıyla Milli takımın güçleneceğine inandıklarına, ancak Tsu'nun çektiği bir şutun kaleye ortalama 45-50 dakika içerisinde gitmesinden dolayı takım performansının büyük ölçüde düşeceğine, bu yüzden Tsubasa Ozora'nın Milli Takımda oynamaması gerektiğine inandıklarını belirttiler...

17 Yanıt
_
_DarkRage_ ⭐ 19y
heheheh koptum güzel paylaşım ellerine sağlık Mr. Green Mr. Green
I
iwontcry4u ⭐ 19y
asuhasuadhauhsauhsa Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Teşekkürler.
R
Rapche ⭐ 19y
süper olmuş gerçekten ya Mr. Green Mr. Green teşekkürler emeğine sağlık extraokk
M
minotauros ⭐ 19y
güzel olmuş ellerine sağlık
E
Exqusei ⭐ 19y
teşekkürler güzel paylaşım. ellerine sağlık extraokk
.NET
.NET ⭐ 19y
muhahhhaaaaaa
[F New]Solo Gitarist
J
Jim ⭐ 18y
Ellerine Sağlık çok güzel ama bunu yapan doğum yerine Nagazaki yazmış onun için tsubasanın tipi biraz kayık olması gerekmez mi Mr. Green Mr. Green
T
hehehheh süper olmuş ps lerde sağlam oturmuş
milli takım 2008 de şampiyon artık Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y
zuhahaha Mr. Green Mr. Green
H
HAKANO ⭐ 19y
Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green çocukluğuma döndüm Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
I
çok güzel yaa extraokk Mr. Green
D
milli takıma alınıp alınmaması konusunda yapılan yorum harika resimler süper öldüm Laughing Laughing
T
Tatanga ⭐ 19y
azuahahhahaha tsu sünnet oluyo ehehehhee
D
DaHope ⭐ 19y
muhahahaha Mr. Green küçük emraha benzior aynı
A
küçükken tsunun bi bölümünü kaçırmaz izlerdik ne güzel günlerdi onlar ... nostaji oldu biraz ama tsu için değer Laughing
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Bir ara koptum extrabeer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: