Icerige atla
Extraloob

TR_KRALLAR guildi zeus

· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
kralbey_master OP ⭐ 19y
master kralbey
11 Yanıt
O
Old School ⭐ 19y
Ne yani bu şakamı Evil or Very Mad
B
keşke biraz daha bilgi verseydin örn. guildin leveli kaç lvl üstü adam aldıınız vs.vs. guild için daha yararlı olur böle kimse bişe anlamaz.. extraokk
C
CaPkiNN ⭐ 19y
ben veriyim beyler bilgileri BuyRUN
guild:TR_KRALLAR
guild lvl :5
unıon master:_TURKLER_
guilk kişi sayısı:49
MASTER:80
master lvl:80
ZEUSTA
L
Lord_Rings ⭐ 19y
_KRAL_ a selam soleyın ve kralbey e extraokk
L
Lord_Rings ⭐ 19y
global kampanyası yapın extraloob tanıtım extraokk
L
Lord_Rings ⭐ 19y
arkadaşlar silkroad yetkılıler 31 aralık yılbaşı dolayısıyla bot kullananları kara listeye almışlar.her an banlanmalar gelebılır lagdan kurtulmak için bu yöntem seçilmiş
herkez kasasında silk bulundursun...
L
Lord_Rings ⭐ 19y
zeus hakkında yardımlaşmak için [email protected] adresmi ekleyin gerçekten ciddi alışverişler ve yardımlaşmak için [email protected]
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y

as kral bayadır ıs yogunlugundan dolayı oıyuna gıremıyor kralbeyde soyuldu galıba basdan baslamıs
L
Lord_Rings ⭐ 19y

as kral bayadır ıs yogunlugundan dolayı oıyuna gıremıyor kralbeyde soyuldu galıba basdan baslamıs

geçmiş olsun ya üzüldüm _KRAL_ ında çarı soyulmuştu ne oldu şimdiki durum msn adresim bu
[email protected] beni ekle zeustaki tüm seçkin arkadaşlarımı msn e eklemek istiyorum sakıncası yoksa ortam kuralım extraokk
M
Menfaa ⭐ 17y
ben eskiden bu guildtteydim onlar beni hatırlamaz zaten 1 haftamıydı neydi ama kralbey in yeri ayrı bende ismini bile bilmiorum ama... çok parassızdım köpeği satıcaktım gold vermişti saolsun daha 90 lwl bile yoktu o sıralar slm kralbey:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: