Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once #1 😁 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #2 Oho ne ss ler vardı bende. 30 bin asker ile 50k askeri kesmiştim de hesabımı sildim haliyle ss lerde gitti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once #3 Savulun 😄 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Çıkmaz Ayın Çıkmaz Haftasında Yeterli Hammadde Olacak! 😁 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #5 - Resim Silinmiş. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B badLuck ⭐ 19y 17 yil once #6 dostum bu kadar askerle nereye saldırdında hepsi telef olmuş?bu kadar askerle wow a falan dalsan anca hepsi ölür sanırım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil