Evet suan online olark oynadığım oyun Travian Cok mükemmel Bir browser oyunu Ve benim oyunumdan bir kaç görüntüler....
SERVER:3
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Travian ONLİNE
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Bu oyunda acıma yok.. Sınıfça oynuyoduk aynı serverda. Daha n00b olmama rağmen adam bana biner biner giriyodu 😈 😁 Belkide sendin o 🤔 😗 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Vallahi Wow'u yaptık bitirdik. Bende o ara oyunu bıraktım. Şimdi kafam rahat. Aksi taktirde oyuna para yetişmiyordu tarafımdan.^^ Ayrıca çok fazla vakitimi alıyordu. Gecenin 5'inde kalkıp operasyonlar yaptığımız oluyordu...
Bende 14 . serverda oynuyorum . Daha acemiyim ^^
W
Winlerspring
⭐ 18y
Şahsen bu tip oyunlardan fazla zevk almıyorum.Bu yaz Wow'u bırakıp Lotro'ya geçmeye karar werdim , oyuna başlayalı 1 ay oldu lakin şimdi üzülerek bırakıyorum[okul felan filan].Sizlere de Lord of the rings Online[shadow of the angmar]'ı öneririm...
1. serverde 16 köylü hesabımı sattım ben satarken jacks in 25 köyü vardı ve serverde derecem baya iyiydi
bu arada bilgilerin ver kordinatı burda açık açık vermişsin gecenin bi yarısı bi toyton ordusu gelebilir bence bilgileri kapat 😄
bu arada bilgilerin ver kordinatı burda açık açık vermişsin gecenin bi yarısı bi toyton ordusu gelebilir bence bilgileri kapat :D
Yokya hiç kimse bana saldırmadı daha bu zamana kadar....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap