Bunu ekranda görünce gül gül yarıldım
😈 😁
- Resim Silinmiş.
Travian bir bug sanırsam xD
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
H
HaveKinqGlavie
⭐ 18y
Doğru olabilir sorası s7 speed değil..
Orda Cıkmaz Ayın Cıkmazı Yaziyor 😆
S
SingleCleric
⭐ 19y
Eeet plus hesap alınca öle oluo
bi açıklamaya göre 1 gün herkese plus hesab olcakmış
Ya bilmiyorsunuz konuşmayın, bu oyun template destekli ve template kullanılabiliyor. Bu da bir template de espri amaçlı yapılmış bir olay.
Hemen ooooo ben bug buldum, oooooooo ben oyunun kralıyım triplerine girmeyin.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
Ya bilmiyorsunuz konuşmayın, bu oyun template destekli ve template kullanılabiliyor. Bu da bir template de espri amaçlı yapılmış bir olay.
ne bu tepki xD görende traviana çöktü felan sancak
H
HaveKinqGlavie
⭐ 18y
hayatnda hiç 93 köyün oldumu senin 😊 evet arkadaşım aynı şey bendede olmuş bende hammaddeye diyorsun sanmıştım sorry 😄
İnsan gibi sölesen yine anlardım hemen atlama normal desen bu bir bug değil giibi anlardık lütfen doğru düzgün konuş
Sanal ortam da 93 köyün olabilir. Acaba reel hayatında doğru orantılı mı sanal hayatınla?
Sanal ortam da 93 köyün olabilir. Acaba reel hayatında doğru orantılı mı sanal hayatınla?
banlanıp banlanıp tekrar gelip tartışma çıkarmasan diyorum. adam düzgün söyleseydin demiş senin cevabına bak bir de
@macrocheck
Tartışma çıkartacak bir mesaj gibi değil ama neyse ...
Tartışma çıkartacak bir mesaj gibi değil ama neyse ...
T
TitusPullo
⭐ 19y
Normal bir uyarı. Travianın kullanıcılarına espirili yaklaşımı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap