ee
Transformers 4 Age Of Extinction Son haberler
· 50 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
50 Yanıt
Çok iyi olur teknolojiden aşırı yararlanacaklar 😄
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
filmin yarısı cybertronda geçecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer cybertronda geçerse ya skyquake olacak decepticons lideri yada unicronu çıkarıp 5.filme galvatronu bağlıyacaklar
Çok iyi olur teknolojiden aşırı yararlanacaklar :D
filmin yarısı cybertronda geçecek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer cybertronda geçerse ya skyquake olacak decepticons lideri yada unicronu çıkarıp 5.filme galvatronu bağlıyacaklar
Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
LOTR gibi yapsalar daha güzel olur , daha uzun olabilir.
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
haklısın ama Michael bay bloğunda yazmıştı tf 4 çok iddalı geliyormuş ^^ benim düşüncem unicronu koyarlar 5.film içinde galvatronu bağlarlar
Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
haklısın ama Michael bay bloğunda yazmıştı tf 4 çok iddalı geliyormuş ^^ benim düşüncem unicronu koyarlar 5.film içinde galvatronu bağlarlar
Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi
O terimlerin hiçbirini anlamadım. makara: makara: makara:
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildiBir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
O terimlerin hiçbirini anlamadım. makara: makara: makara:
Shia LeBeouf'u çok beğendiğim söylenemez ama oyuncu değişimi genelde kötü sonuçlanıyor
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oyuncular komple değişti megan fox için söylentiler var transformers 4 için bakalım ^^
Shia LeBeouf'u çok beğendiğim söylenemez ama oyuncu değişimi genelde kötü sonuçlanıyor
Oyuncular komple değişti megan fox için söylentiler var transformers 4 için bakalım ^^
Ender sevdiğim populer filmlerden merakla bekliyorum 😊

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Katılıyorum. 👍
Katılıyorum. 👍
Bi yazı okumuştum 4 için unicron kesinleşti tarzı bir şeydi ki evet mantıklı olur fakat unicronu nasıl gözler önüne çıkarıcaklar onu merak ediyorum
Megan Fox'dan sonra izlemeyi bıraktım.1-2'yi heyecanla izledim 3e bakmadım bile makara:
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
3teki karıda güzel bro 😄
Megan Fox'dan sonra izlemeyi bıraktım.1-2'yi heyecanla izledim 3e bakmadım bile makara:
3teki karıda güzel bro 😄
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
tüm robotlara can veren unicron film cybertronda geçerse unicron göz önüne çıkar unicronun istediği tek şey optimus prime'in liderlik matriksi onun içinde galvatronu canlandırması lazım yani megatronu unicron bir gezegene dönüşüyor onun için dünyaya inemez galvatron mutlaka olacaktır unicron olursa
Bi yazı okumuştum 4 için unicron kesinleşti tarzı bir şeydi ki evet mantıklı olur fakat unicronu nasıl gözler önüne çıkarıcaklar onu merak ediyorum
tüm robotlara can veren unicron film cybertronda geçerse unicron göz önüne çıkar unicronun istediği tek şey optimus prime'in liderlik matriksi onun içinde galvatronu canlandırması lazım yani megatronu unicron bir gezegene dönüşüyor onun için dünyaya inemez galvatron mutlaka olacaktır unicron olursa
sweetCHIEF
⭐ 17y
bu cikana kadar unuturum la ben, ama izlenir 😄
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir Megan değil hiçbiri 😞
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildiMegan Fox'dan sonra izlemeyi bıraktım.1-2'yi heyecanla izledim 3e bakmadım bile makara:
3teki karıda güzel bro :D
Bir Megan değil hiçbiri 😞
Barbara Palvin rol alacakmış
[tag]collapse[/tag]
[tag]collapse[/tag]

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hadi ya hiç ısınamadığım bi film serisiydi izlemek şart oldu desene 😁
tag kullandın ama öm gelmedi 🤔
Barbara Palvin rol alacakmış
[tag]collapse[/tag]
Hadi ya hiç ısınamadığım bi film serisiydi izlemek şart oldu desene 😁
tag kullandın ama öm gelmedi 🤔