Icerige atla
Extraloob

Transformers 3 The Dark Of The Moon

· 15 Yanıt · 3.9K görüntüleme
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
Arkadaşlar izlemeniz kesinlikle tavsiye olur ama 4 ünün çıkacağını hiç tahmin etmiyorum butun decepticonlar oluo Megatron dahil eger 4 cıkarsa ve icinde Megatron varsa cok sacmalamıslar optimus megatronun kafasını kesti :D:D sam de yeni manita yapmıs super video koymayı bilmedigim icin link vereyim
haa bide Optimus Prime den once Gelen bi tane daha Prime var ihanet edio otobotlara megatronun tarafına gecio 0ptimus prime onuda olduruo ve kotu haber Iron Head Ölüo...
sizin icin kotu haber bu tür filmlerde hep kötülerden yanayım 😄

http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654&feature=fvwrel
15 Yanıt
T
The Black ⭐ 16y
Arkadaşlar izlemeniz kesinlikle tavsiye olur ama 4 ünün çıkacağını hiç tahmin etmiyorum butun decepticonlar oluo Megatron dahil eger 4 cıkarsa ve icinde Megatron varsa cok sacmalamıslar optimus megatronun kafasını kesti :D:D sam de yeni manita yapmıs super video koymayı bilmedigim icin link vereyim
haa bide Optimus Prime den once Gelen bi tane daha Prime var ihanet edio otobotlara megatronun tarafına gecio 0ptimus prime onuda olduruo ve kotu haber Iron Head Ölüo...
sizin icin kotu haber bu tür filmlerde hep kötülerden yanayım 😄

http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654&feature=fvwrel

hem izle diyosun hem filmde ne olduğunu anlatıyosun daral: daral:
spoiler koy bari
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
fragmandı o hemen hemen cogunuz islemisinizdir 2 yi zaten sadece bunlar olmuo bunlar hiç bi şey neler var bi gorsen 3D izledim 😄
T
The Black ⭐ 16y
[uyari]butun decepticonlar oluo Megatron dahil eger 4 cıkarsa ve icinde Megatron varsa cok sacmalamıslar optimus megatronun kafasını kesti :D:D sam de yeni manita yapmıs super

ptimus Prime den once Gelen bi tane daha Prime var ihanet edio otobotlara megatronun tarafına gecio 0ptimus prime onuda olduruo ve kotu haber Iron Head Ölüo...[/uyari]

e ben filmi öğrendim daha niye gidip para verip izliyim ki daral:
P
Pzy ⭐ 15y
film süper gerçektende bende dün gidip izledim.
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
Hepsini Mi Öğrendin acaba Black.
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
Milleet Ne Oldugunu bilmek mesele degil mesele millete olanın nasıl oldugunu gormek bi git bak nasıl oluolar 😄
X
Xanthos ⭐ 19y
Arşive eklemek için sabırsızlanıyorum 🤤
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
bide Garez 3 var onada bak istersen 😄
S
S4YKLO ⭐ 16y
mükemmel bi görsel şölen yaşatıyor 3d ile 😊 megatron oldu demiş arkadaşlar ama megatron ,optimus seri boyunca hep ölüp durdular 😄 bi yerden bişey olur canlanır onlar yine 😄
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
aynn ama kafası kopan birini nasık canlandırıcaksn
S
sromantr ⭐ 17y
4 u cekselerde megatron un yerine yeni bi dusman koyarlar bana kalırsa
M
MicroEx ⭐ 19y
bende gittim 3d izledim transformers hastasıyım
ama bunun gıbı fılmlerın daha fazla yapılmasını ıstıyorsak lutfen benım gıbı enayılık yaparak 11 tl bilete 12 tlde kola ve mısıra vererek izleyin makara:
T
The Black ⭐ 16y
bende gittim 3d izledim transformers hastasıyım
ama bunun gıbı fılmlerın daha fazla yapılmasını ıstıyorsak lutfen benım gıbı enayılık yaparak 11 tl bilete 12 tlde kola ve mısıra vererek izleyin makara:

bende sınırsız internetimle bedavaya 5 lira kola ve cips parasıyla izledim 😆

ps görüntü kalitesi güzeldi baya 😆
A
ayberk5665 OP ⭐ 16y
Black Senin Gibi izledim bende 3d bide Megatrondan iyi Düşman koyamazlar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: