ya arkadaşlar oyuna girerken trafick oluyo sonra dc veriyo
bi program varmış dc vermiyomuş sonra bida yazabiliyomuşız arkadaş söledi nasıl n-bu program yardım eder misiniz
traffick den sonra bida code yazıyomuşuzzz.....help
· 27 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
sro_client
üsttekini indiriyosun silkroadın içine atıyosun trafic verisen bekliosun 7-8 saniye sonra tekrar connet diosun ve tekrar image kod gelio zati oke(connete mause ile tıklayabiliyosun)
üsttekini indiriyosun silkroadın içine atıyosun trafic verisen bekliosun 7-8 saniye sonra tekrar connet diosun ve tekrar image kod gelio zati oke(connete mause ile tıklayabiliyosun)
Dc alınca trafic yazısının gitmesini bekle yazı kaybolunca bi kaç saniye sonra tekrardan deneyebilirsin arkadaş ta anlatmış yukarda hatta link vermiş Very Happy
Dc alınca trafic yazısının gitmesini bekle yazı kaybolunca bi kaç saniye sonra tekrardan deneyebilirsin arkadaş ta anlatmış yukarda hatta link vermiş Very Happy
dc vermı yoki sadece traffik veriyo sonra gene deniyon Wink kahvekeyfi
sağolun
bide ayarlamam da yardımcı olabilir misiniz Very Happy
bide ayarlamam da yardımcı olabilir misiniz Very Happy
yapamadım yaww yine dc geliyorrrrr
ERROR yazıyo Sad:(:(:(:(::(:(:(
ne yapınca error yazısı geliyor bunu sadece silkroadın içie atıcaksın
nasıl yani crack gibimi
hedef bul a yapıştır mı dicez
hedef bul a yapıştır mı dicez
silkroada sağ tıkla özelliklerde hedef bul de clienti oraya koy oke
sonra normal bi şekilde oyuna gir trafiz yazsı gelince 7-8 saniye bekle öle connet de
sonra normal bi şekilde oyuna gir trafiz yazsı gelince 7-8 saniye bekle öle connet de
olmuyo ama
indirdim hedef bula yapıştırdım
dc yine geliyo
indirdim hedef bula yapıştırdım
dc yine geliyo
nasıl dc ediyor sen hatalı yapıyorsun demekki.
yapman gereken sadece silkroad klasörünü bulup clienti içine atmak ve gelen uyarıya yes deyip sro ya girmek extraokk
yapman gereken sadece silkroad klasörünü bulup clienti içine atmak ve gelen uyarıya yes deyip sro ya girmek extraokk
çevrim içi satın al falan var
onlar ne
onlar ne
çevrim içi satın al falan var
onlar ne
bası anlamadım
winrar lisisnsı dio
winrar lisansı gerekiyomuş
onlar ne işte anlamadım
arkadaşım Winrar lisansını boşver ...tıkladığın da küçük bi pencere çıktığında kapat devam et
nasıl dewam ediyim
bieşy olmuyo ki error yazıyo sonra
bieşy olmuyo ki error yazıyo sonra
O zaman Wİnrarın son full sürümünü indir (tabii benim tavsiyem bu)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni update'den sonra bir SORUN !! The connection has ended 2009-09-06 [iSTANBUL] unıques Check den sonra :) Son Update'den sonra Düşen D8 Sox Eu+Chine Droplar ⏩ ESpvp.NET✅ "PK/FARM" ⚔️ 2014'DEN SONRA TEKRAR SEVENLERİYLE '10 OCAK BETA 17 OCAK OFFICIAL' | TR'de İLK ve TEK ⭐ FlameSOFT ✅ v.24xx ⚔️ İLLEGAL YOK ⏪ biri beni durdursun 1isu 1 lord update den sonra