belirli saatler içinde çıkan bazı özel trader bölgelerinden biri de taklada bilmeyenler için...
-Resim Silinmiş.
trader çekenler için
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Güzel.Özel saat ler ne biliomusn?
Ve buranın bize getirisi fazlamı?
Ve buranın bize getirisi fazlamı?
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
eyw saolsn...hanı bargaın specıal sold ın 30 mınues gıbı bısey cıkıoya o zamanlarda 30 dkka boyunca buraya satabılıosn Wink
Fazla bi getirisi varmı?
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
Fazla bi getirisi varmı?
tam olarak bılmıyorum ama sanmam
bu mesleği yapmadığım için bende yanıltıcı bilgi vermek istemem. bildiğim tek şey bu noktadan malı alıp teslim ettiğizde daha fazla para kazanıyorsunuz Wink
oha onu nasıl o iğne deliğine gizlemişler ya resmen thiefler görmesin die 
artık gördük ama Mr. Green
evet gördük..
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Bargaın..... Baska bı topıcde okuduma gore yazı cıkınca tradercılerde ozel mallar cıkıomus onları 30 dakka ıcınde alırsan daha fazla thief cıkıcak ve getiris cok daha fazla olcak 30 dakka ıcın bu gızlı tradercılere goturmen gerekmıo sadece 30 dk ıcınde malları alman lazımmıs ..
Ayrıca Bandıt kalesınde Tarım basınde de war Trader...
Tawsıyem bu yerlerın onunde thief takıp bkleyın Mr. Green Mr. Green Mr. Green Bn denedım baya bı zevklı oluo tam onune gelmişken adamın emeklerının boşa gıtmesı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ayrıca Bandıt kalesınde Tarım basınde de war Trader...
Tawsıyem bu yerlerın onunde thief takıp bkleyın Mr. Green Mr. Green Mr. Green Bn denedım baya bı zevklı oluo tam onune gelmişken adamın emeklerının boşa gıtmesı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
eet öle yazio 30 min fln
ozmanda biras pahalıya aliolar die biliorm
30dk okadr kolay olmasa gerek
burdan thief kardeşlerime sesleniorm 30 min fln yazdıında etraf kervan kaynio thiefliğe çıkacaksanız ozamanlarda çıkın
bide kafama takılan bi soru var bu thieflik puanı neye göre yükselior getirdiin malın parasına göremi yoksa thieflik exine göremi
???????????????????????????
ozmanda biras pahalıya aliolar die biliorm
30dk okadr kolay olmasa gerek
burdan thief kardeşlerime sesleniorm 30 min fln yazdıında etraf kervan kaynio thiefliğe çıkacaksanız ozamanlarda çıkın
bide kafama takılan bi soru var bu thieflik puanı neye göre yükselior getirdiin malın parasına göremi yoksa thieflik exine göremi
???????????????????????????
Thief puanı derken neyi kastetdin acaba anlayamadım Confused Daha acık anlatırsan yardımcı olcem
M
Murderer77
⭐ 19y
Yeni Ogrendim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap