Icerige atla
Extraloob

tr-v9 virüs illetinin çözümünü bilen

· 20 Yanıt · 3.2K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

bundan bi türlü kurtulamadım bi çok yöntemi denedim ama yine aynı. bilgisayar reset attığında yine geliyor
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
20 Yanıt
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bunu buldum inş işine yarar 😊

Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
kalkmıyorsa sil chorome'yi mozilla yükle
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Malwarebytes yükle tarat , hijackthis yükle virüsleri sil , son olarak bu virüs kısa yollara bulaşır.Kullandığın tarayıcının kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel.Hedef kutusuna gel , normalde böyle olması gerekirken ;

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

sende büyük ihtimal böyledir;

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" tr.v9.comsalblalalsdlsaldsla

tarzında bir şeyler vardır , sondaki eklentileri sil tamamdır.

Düzenleme : Google Chrome eklentilere de bak , oradan kaldır sonra tekrar kalkmış mı diye bak , kalkmıyorsa ikinci bir yöntem söyleyeceğim.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
son çare format
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
hay allah belasını versin yemin ediyorum sövmedik bi yerlerini bırakmadım bu ney ya . yine aynı sonuç
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bana yaz skype'dan , teamwiever ver bakayım.
M
Minotoche ⭐ 17y
http://www.bleepingcomputer.com/download/windows/

adwcleaner bide combofix yap çözülür büyük olasılıkla eğer olmazsa chromedayken shift+esc yap orda açık bir casus yazılım olabilir eğer öyleyse uzantılardan silebilirsin. ilk başta ikinci dediğimi dene.

reglerle ve kemalistin dediği yerleri inceleyerek bulabilirsin sorunu.

+ olarak junkware diye bir program böyle şeyleri siliyomuş onuda dene bi istersen

http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... oval-tool/

daha önce çok karşılaştım bu sorunla. banada sorabilirsin
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
AdwCleaner in cözmesi gerek. Hatta kesin cözdüğünden eminim.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
qnq format at düzelir
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ters çevir.
R
RoqA ⭐ 17y
Yan yatır.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Kasanın yan tarafını açıp ordaki işlemci soğutucusunu sök sonra işlemciyi çıkarmadan tam ortasına çivi çak sonra aç bilgisayarı sorun çözülecektir.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kasanın yan tarafını açıp ordaki işlemci soğutucusunu sök sonra işlemciyi çıkarmadan tam ortasına çivi çak sonra aç bilgisayarı sorun çözülecektir.

limon onaylı

Hurley
Hurley ⭐ 13y
Combofix yaptınmı?
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
hepsini denedim sonuç yine aynı .
T
TanerUNER ⭐ 19y
nasıl bulaştırdın söyle bende bulaştırayım çözümü vereyim
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
bende bilmiyorum küçük kardeşim bulaştırmış.
T
TanerUNER ⭐ 19y
kayıt defterinde (regedit) sitenin adını arat bulduklarını sil olmadı imzanla başbaşa hacım 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: