Icerige atla
Extraloob

Torrentlerden anlayanlar arkadaşlar bir baksın

· 14 Yanıt · 950 görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y

Arkadaşlar torrent 10 saatte tamamladı indirmeyi fakat 20 saat oldu hala daha bitmedi.Bunun nedenini bilen varmı acaba?
14 Yanıt
Rookie
Rookie ⭐ 18y
İndirme bitmiş şu an kurabilirsin oyunu
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ordan ters tıkla indirdiğine klasöre git de ayrıca şu an seed ediyor sanırsam indirme bitmiş
O
Onitsuka ⭐ 17y
20 saat boşa beklemişssin %100 oldugu andan itibaren oyunu kurabilrisn 😊
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Daemon tools oyunun klasörünü boş olarak görüyor.
M
Mirage ⭐ 19y
Torrentten oyuna tıkla yukarıdaki durdura bas.Ondan sonra indirilenlerden dosyaları klasörde göster diyip yüklersin.
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Torrentin indirmesi bitmiş artık sağ tıklayıp kaldır diyeceksin sonra daemon tools klasörün içindeki dosyayı görür.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Torrent bir paylaşam ortamı olduğu için sen dosyayı çekmeyi bitirdiğinde dosyayı başkaları için çekmede yardımcı oluyorsun upload ile devam eder yani seeders olmuş oluyorsun.

Dosyayı çekip 1 Upload hızı yapıp Delete çekenlere lanet olsun 😁
Z
Zippy ⭐ 15y
Deamon tools'la falan uğraşma iso dosyalarında direk winrarla klasöre çıkart öyle yükle.
Not:İndirdiğiniz dosyayı en az 2 saat seed yapın bencil olmayın 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İstemsiz guldum 😄 bro o dosya indirilirken dahi 20 30 kb hizla gonderilir bu torrentin kuralidir gonderme hizini kisarasan sanada az gelir
Z
Zippy ⭐ 15y
İstemsiz guldum 😄 bro o dosya indirilirken dahi 20 30 kb hizla gonderilir bu torrentin kuralidir gonderme hizini kisarasan sanada az gelir

O sadece mit. 8mb nette up yapmadığım halde 700-750 çekdiğimi biliyorum.
T
TanerUNER ⭐ 19y

karıştırmayalım upload hızı download hızını etkilemez aynı şekilde download da upload hızını etkilemez

ki torrent kullananlar olarak upload hızınıda düşürenleri kınıyoruz 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Seninki tam bencillik 😄 ben 600le cekerken 30 40la gonderiyorum hep 😊 upload etmezsen gondermeyen torrentlerde varmis bi yerde okudum eve geciyim link atarim 😊
Z
Zippy ⭐ 15y
Seninki tam bencillik 😄 ben 600le cekerken 30 40la gonderiyorum hep 😊 upload etmezsen gondermeyen torrentlerde varmis bi yerde okudum eve geciyim link atarim :)

Uploadı kapatmamın sebebi indirme yolumda upload diye bi seçeneğin olmaması yanlış anlaşılmasın 😄 .Format sonrası acil durumlarda torrentleri exe'ye çevirip arayüzle indiriyordum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: