Icerige atla
Extraloob

torrent ile oyun indirebileceğim bir site

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
furious
furious OP ⭐ 19y
torrent ile oyun indirebileceğim bir site arıyorum yardım ederseniz sevinirim
17 Yanıt
furious
furious OP ⭐ 19y
teşekkür ederim 🍺
J
Jigsaw ⭐ 19y
http://www.mininova.org
http://www.isohunt.com

Başlığa yeni girmiştim hemen aklıma isohunt geldi ama yazmışsın , teşekkürler . :D

Ben valla anime, film, oyun her şeyi bu iki siteden buluyorum. Bu işin piri bu siteler. =)
furious
furious OP ⭐ 19y
torrente indirirken hızım en fazla 40 oluyo indirmeyi hızlandırmanın bi yolu varmı
M
Midbroke ⭐ 18y
torrente indirirken hızım en fazla 40 oluyo indirmeyi hızlandırmanın bi yolu varmı

Bende pek anlamam bu torrent işinden o yüzden 4-5 tane indiriyorum torrent bakıyorum hızlarına 😜 😁 Max . 100 ile indiriyorum .
B
belgther ⭐ 19y

1) firewall ve nat ayarlarini yap, hangi portu acacaksan torrent icin onu erisilebilir hale getir.
2) flashget kullan. tüm trackerleri ve dht'yi ayni anda taramak gibi bir özellige sahip.
3) seed'i bol olan torrentleri sec. hem hizli iner, hem de tamamlama olasiligin yüksek olur.
4) upload hizini biraz gidikla, millet senden indirdikce sana bonus gelir sen de daha hizli indirirsin. asiri yüksek upload hizi yaparsan da download etmen güclesir.
5) tek tek torrentler hizlanmasa bile birden fazla torrent indir, bu sayede toplam hizin yüksek olur.

kendimden örnek vereyim su anda 600-650 kb/sn hizinda red alert 3 indirmekteyim 😄 bu da netimin hizindan dolayi.
furious
furious OP ⭐ 19y
torrentten flash gete nasıl aktarcam ?
M
Midbroke ⭐ 18y

1) firewall ve nat ayarlarini yap, hangi portu acacaksan torrent icin onu erisilebilir hale getir.
2) flashget kullan. tüm trackerleri ve dht'yi ayni anda taramak gibi bir özellige sahip.
3) seed'i bol olan torrentleri sec. hem hizli iner, hem de tamamlama olasiligin yüksek olur.
4) upload hizini biraz gidikla, millet senden indirdikce sana bonus gelir sen de daha hizli indirirsin. asiri yüksek upload hizi yaparsan da download etmen güclesir.
5) tek tek torrentler hizlanmasa bile birden fazla torrent indir, bu sayede toplam hizin yüksek olur.

kendimden örnek vereyim su anda 600-650 kb/sn hizinda red alert 3 indirmekteyim 😄 bu da netimin hizindan dolayi.

pm ile torrenti atabilir misin bende indireceğim de 😁
furious
furious OP ⭐ 19y
birde torrent den indirdiğimi internet download maneger ile indirebilirmiyim
M
Midbroke ⭐ 18y
torrentten flash gete nasıl aktarcam ?

Flashget torrent indirme özelliğine sahip direk indirebilirsin.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Flashget ile torrent indirmeyin sakın, her zaman uTorrent BitComet programlarını kullanın. Çünkü torrent trackerları flashgeti banlıyor, torrent indirme programı olarak flashgeti istemiyorlar yani. 😄 Eğer tracker tarafından banlanırsanız indirme hızınız fena düşer.
B
belgther ⭐ 19y
Flashget ile torrent indirmeyin sakın, her zaman uTorrent BitComet programlarını kullanın. Çünkü torrent trackerları flashgeti banlıyor, torrent indirme programı olarak flashgeti istemiyorlar yani. 😄 Eğer tracker tarafından banlanırsanız indirme hızınız fena düşer.

sen de hex edit programi ile ismini degistirip bitcomet yap 😉 ya da birden fazla tracker ve üstüne dht'yi ayni anda kullanabilecegim bir torrent programi biliyorsan onu öner onu kullanalim.
J
Jigsaw ⭐ 19y

sen de hex edit programi ile ismini degistirip bitcomet yap 😉 ya da birden fazla tracker ve üstüne dht'yi ayni anda kullanabilecegim bir torrent programi biliyorsan onu öner onu kullanalim.

Neden uTorrent gibi kusursuz bir programı kullanmaktansa hex edit ile uğraşayayım ki? Piyasadaki en stabil, en hızlı, en kaliteli ve ayrıntılı torrent programı uTorrentdir. Sınırsız tracker kullanabilirsin, üstüne de DHT ağına girebilirsin. Biliyorum, önerdim, kullanmak da sana kalmış.

Bkz.
219dh0w.jpg
Dosyalar (1)
M
Midbroke ⭐ 18y
Vuze eski adıyla Azureus . Ben onu kullanıyorum ama uTorrent ' i de deneyebilirim. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: