Icerige atla
Extraloob

Torqueyle Ban Yemeyin!!

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
I
ImSoGood OP ⭐ 18y
Arkadaşlar kemalistin çevirdiği açıklamaya göre.Oyuna girme deneme sn mizle ban atacaklarmış.
Bnde buna ufakta olsa bir çözüm buldum.
Ayarları Aynen Böyle Yapın 😄
13 Yanıt
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Ben ne yaptığını anlamadım.
E
eLempTRa ⭐ 18y
oyuna girme süresini değiştirmiş oraya 1 saniye yazmış dikkatli bakarsan ama 1saniyede yetmez 3 4 yapmak en iyisi :S
E
eLempTRa ⭐ 18y
birde ekleyeyim cahrin Id sinden kim char hacklemeyi biliyorku adını kapattın:D
I
ImSoGood OP ⭐ 18y
birde ekleyeyim cahrin Id sinden kim char hacklemeyi biliyorku adını kapattın:D

😄 olsun
oyuna girme süresini değiştirmiş oraya 1 saniye yazmış dikkatli bakarsan ama 1saniyede yetmez 3 4 yapmak en iyisi
S
Sehnsucht ⭐ 18y
oyuna girme süresini değiştirmiş oraya 1 saniye yazmış dikkatli bakarsan ama 1saniyede yetmez 3 4 yapmak en iyisi :S

Onu bende gördüm 😎 Ancak torque kullanmadığım için orasının değiştiği 👍 ni bilmiyordum.
K
kacak41 ⭐ 17y
arkadaşlar saniyeyi değiştirsekte işe yaramıyabilir.. Çünkü program kullanmadan oyuna girmeye çalıştığınızda 2-3 denemeden sonra DC vermektedir.. Eeee siz süreyi değiştirdiniz ama 3-4 saniye sürekli deniyor.. Hiç DC yemiyo hesabınız sizce böylede sizin program kullandığınız anlaşılmazmı..????

Malesef hepimiz yandık... Bu durumda en iyisi hiç program kullanmamak.. Yada premium almak..
E
eLempTRa ⭐ 18y
arkadaşlar saniyeyi değiştirsekte işe yaramıyabilir.. Çünkü program kullanmadan oyuna girmeye çalıştığınızda 2-3 denemeden sonra DC vermektedir.. Eeee siz süreyi değiştirdiniz ama 3-4 saniye sürekli deniyor.. Hiç DC yemiyo hesabınız sizce böylede sizin program kullandığınız anlaşılmazmı..????

Malesef hepimiz yandık... Bu durumda en iyisi hiç program kullanmamak.. Yada premium almak..

Malesef doğru ama başka bir şey yok en iyisi gidin ve premium alın:D
B
😄 😄
P
Paradise ⭐ 17y

Zaten rumata vb. bir şey kullanırsan dc vermez ki.. 🙄 Ve bildiğim herkes no-dc veya rumata tarzı bir loader kullanıyor ☕ Dcden anlayamazlar lakin adamlar senin tıklamanın standart sapmasına kadar her şeyini kayıt altında tutabiliyorlar..Senin standart sapman 0 olursa işte o zaman yandın demektir 😄
B
bahairis ⭐ 17y
ya kardeşim kullanmayın program ii oldu bence joymaxın bunu yapması dunden beri oyuna girmeye çalışıorum silk aldım pre açıcam sırf bu adamlar yüzünden bu saate kadar bekliyorum 😄
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
aynı şeyi başka bir foruma daha yazdım clientless gibi programlar oyunlara sorguyu çok hızlı gönderip serverın boş anında girmenizi sağlayan programlardır.. 1 sn de gönderrseniz anlamı kalmaz çünkü snde 3-4 defa gönderiyor sorguyu clientless 🕵️
Y
ycyycy ⭐ 19y
hem zaten sadece ıd le çar hacklenmez

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: