ben kullanıorum çarı göstermiyorum sadece level duşerken mecbur swapt client diorum acaba banlanırmıyım ?
Torque kullanıpta banlanan varmı?
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
silk alırsan hayır
silk alınnca hiçbişe OLMAZ. 🕵️
dikkatttttttttttttt!
ARKADAŞLAR BENIM 60 LVL WİZARD ÇARIM VARDI TÜM İTEMLERİM GİTTİ TOUREDENMI OLDU PARA FALAN BİŞE KALMADI YARDIM LÜTFENNNNNNNNN
ARKADAŞLAR BENIM 60 LVL WİZARD ÇARIM VARDI TÜM İTEMLERİM GİTTİ TOUREDENMI OLDU PARA FALAN BİŞE KALMADI YARDIM LÜTFENNNNNNNNN
dikkatttttttttttttt!
Torque'den Olduğunu Nerden Biliyosun Belki Bilgisayarında Keylogger Vardı Eğer Öle Bişey Olsaydı Çoktan Kullanılmazdı Bu Program 😈
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
ewet arkadaşım bence torqueyle alakası yok internet cafede filan girdiysen olabilir ve ya gerçekten bilgisayarında keylogger vardır
ewet arkadaşım bence torqueyle alakası yok internet cafede filan girdiysen olabilir ve ya gerçekten bilgisayarında keylogger vardır
keylogger ne dır
klavyede bastıgın her tusu kaydeden
bazende hangi programda ve ne zaman bastını da kaydeden programlara denir amacı genelde kredi kartı daha önemli bilgileri calmaktır
bazende hangi programda ve ne zaman bastını da kaydeden programlara denir amacı genelde kredi kartı daha önemli bilgileri calmaktır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap