Dün size çıkacağını ve sadece beta tester üyelerin kullanacağını söylemiştim . Account alan arkadaşlar buradan indirip kullanabilirler.
http://torquesro.info/forum/index.php/topic,21.0.html
Torque 3.0 Çıktı :)
· 44 Yanıt · 6.4K görüntüleme 0 okuyor
44 Yanıt
Paylaşım için tşkler Uyelik lazım herhalde.. Onu nasıl halletcez 🙄
Teşekkürler 🍺
|
|SicknesS|
⭐ 17y
You Don't appear have a key? hatasi verio bu ne? :S
|
|SicknesS|
⭐ 17y
çözdüm tskler
You Don't appear have a key? hatasi verio bu ne? :S
Arkadaşlar sorununuzu çözdükten sonra bu hatayı bu şekilde çözdüm diyip diğer üyelerede biraz yardımcı olsanız fena olmaz 🙄
Ben söyliyeyim , indirmeniz gereken 2 link var birincisi torque ikincisi ise sizin torquesro.info'daki şifrenizi programa gösteren bir dosya , bu dosyayıda indirip silkroad klasörünün içine atmanız gerekiyor.
I
izmirdenden
⭐ 17y
mükemmel kardeşim benim şöle bi hata alıyorum vcredist_x86 yükledim ama devam ediyor bir bilgin varmi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Error, too many connections. diyor hep 🙄
If I'm not mistaken this error reports, that there are 10 or more Silkroad connections currently active. Have loaded up SBot clients, guess it counts the connections globally, right?
Forumundada senin dediğin sorunu yazmışlar bu cevap verilmiş . 10 tane silkroad zaten açıksa birde torque'den açamazsın diyorlar.Açık değilse pc'ne reset at.
mükemmel kardeşim benim şöle bi hata alıyorum vcredist_x86 yükledim ama devam ediyor bir bilgin varmi
- Resim Silinmiş.
Netframework ve agbot'ta gerekli olan dll geyiğini indir olması gerekiyor...
|
|SicknesS|
⭐ 17y
If I'm not mistaken this error reports, that there are 10 or more Silkroad connections currently active. Have loaded up SBot clients, guess it counts the connections globally, right?
Forumundada senin dediğin sorunu yazmışlar bu cevap verilmiş . 10 tane silkroad zaten açıksa birde torque'den açamazsın diyorlar.Açık değilse pc'ne reset at.
Tskler, Acik degil resetleyim 😜
|
|SicknesS|
⭐ 17y
resetledim yine aynisini diyor sbot, veya baska bi program acik degil 🤔
dosyayı sildiler sanırım indiremiyorum beta olmama ramen
resetledim yine aynisini diyor sbot, veya baska bi program acik degil 🤔
Bir fikrim yok ...
dosyayı sildiler sanırım indiremiyorum beta olmama ramen
ben indrebiliyorum...
tıkladıgım zaman ıd pw istiyor yazıyorum ana sf ya atıyor indirme başlamıyor garip
K
kaptann1988
⭐ 17y
group membership neden cıkmıyor yaw
üye olamıyorum siteye bu ne demek
Is this a question
Is this a question
Yarın akşam kullanmaya başlayacağım 😎
üye olamıyorum siteye bu ne demek
Is this a question
Önceden üye olman gerekiyordu beta tester olarak sayı doldugu ıcım uyalıgı kabul etmıyor.
şimdi biz kullanamayacağızmı ?bunu üyelik alamadık bitmiş...*?*lütfen cvb... yada çözüm...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap