Icerige atla
Extraloob

Torpil-Füze-Kız Kaçıran ve Sonrasında

· 37 Yanıt · 8.1K görüntüleme
H
HnTRue OP ⭐ 18y
Çocukluğumuzun bir parçaydı bu Torpil vs 😈

- Resim Silinmiş.

Yaktıkdan sonra ya kaçarsın veya elinle fırlatırsın 🙄

- Resim Silinmiş.

Sonra komşular Ahmet, Mehmet veya Hüseyin Annene sölicem derler ve herkes dağılır o mekandan nese:

🎅

- Resim Silinmiş.

Bu konu ile ilgili anılarınız varsa alalım hemencik 😘

37 Yanıt
P
Prisoners ⭐ 18y
salça kutusu içine yakıp koymuştuk ve kutuyu bizi oyuna almayan büyük abilerin maç yaptığı bahceye atmıştık hiç unutmam nereye kaçacaklarını şaşırmışlardı o patlamadan sonra 2 dakika daha durdular sonra çıktılar bahçeye arkadaşlarla girip maç yapmıştık..

Yıl : 2006 🙄 🙄
B
Belarj ⭐ 17y
7 yasındayken elimde torpil patlatmıştım hiç unutmam ama cok zevklıdır 😆 avuc ıcım yarılmıstı yanıktı bı hafta boyunca sargıda kaldı sonra tamgaz devam edıyodum 10 seneden fazla oluyo olalı ama aklımda cıkmıyo izi hala duruyo
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yaramaz çocuk değildim uslu uslu takılırdım 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
P
Prisoners ⭐ 18y
Yaramaz çocuk değildim uslu uslu takılırdım 😁

Kessin 😈
furious
furious ⭐ 19y
torpili tuğlanın içine koyup patlatması çok zevkli oluyo 😊
C
Güzel konu olmuş benim yok öyle bir anım arkadaşlarınkini merakla bekliyorum makara: 🤤
I
yeahh ne günlerdi.....
I
bizde bi ara mahallenin usakları camiye atıolardı :)) cocuk olasın işte bugu onların yasıtları ergenekondan gitti ...
B
Ben de ⭐ 17y
Ben Füze'yi yere koyup teneke ile ustunu kapatırdım.Havada uçuşurdu teneke 😄
Ah ah gençliğimi özledim 😜
H
HnTRue OP ⭐ 18y
Ben Füze'yi yere koyup teneke ile ustunu kapatırdım.Havada uçuşurdu teneke 😄
Ah ah gençliğimi özledim :P

Evet evet sende bendensin 🎭
C
Crisis ⭐ 19y
Cocukken kız kacıranları pet sisenin icine yada yoldan buldugumuz herhangi bir bira sisesinin icine koyup ateslerdik cok özledim kücüklügümü 🤝 😜
X
xcorelli ⭐ 18y
torpili parktaki tuglanın arasına koymuştuk tugla havaya ucup kasama gelmişti hiç unutmam.
J
Josephine ⭐ 17y
Ben okul sırasında patlatırdım hep 🙄
J
12 13 sene öncesiydi yine bir kurban bayramıydı kuzenlerle beraber bayram harçlıklarımızı biriktirip çevre bakkalardan torpil almıştık ama bayağı fazlaydı hepsini patlatmıştık mahallede top tüfek sesi gibiydi kapıya gelen komşuların sayısını hatırlayamıyorum 😊
J
Janizaro ⭐ 17y
sene 2004 torpil sallamıştım genişine 2 tane arkadaşla komşunun balkonuna düşmüştü patlamadan kıyafetleri yırtılmıştı 😊 😊 😊
A
bizim burdaki sirkecinin arabasının kaportasının altında nazar boncuğu takılıydı onu alırsın alamazsın diye iddaaya girdik arkadaşlarla biz 4 kişiydik daha 9 yaşındayız herneyse aLdık biz aLırken gördü sirkeci kovaLadı bizi yakaLayamadı koşturdu arkamızdan faLan.. sonra biz buna gıcık olduk aldık kız kaçıranları yakıp yakıp dükkanına attık dükkanda patladı hepsi hiç unutmam bunu 😁
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ulen hepinizde küçükken mi patlattınız ? Hiç daha dün patlatanınız yok mu 😁 Ben o zaman bu akşam zevk için alıp patlatayım 3-5 tane. Millet büyüdükçe sanki patlatma yasağı geliyor, herkes küçükken işi bitirmiş şimdi de büyüdüm diye patlatmıyor 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bizde bundan 5 sene öncesi felan çöplükte kedi vardı açtık kapağı yanan torpili içine attık ve Boom Boom Poww 😁 Kedi bi çıktı tüyler havada uçuşuyor 😆
Special thx to Flexi
A
Avasin ⭐ 17y
torpil patlatmak güzel.. 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: