Icerige atla
Extraloob

Toplam yemeksepeti.com Harcamasını Gösteren Kod

· 25 Yanıt · 9.9K görüntüleme
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
let changed=true;let itemLength=0;let oldLength=0;let tolerance=0;var totalP=0;var sleepTime=1500;function calculate(){var array=$(".amount-info > strong").text().split("TL");$.each(array,function(index,value){let final=parseInt(totalP)+parseInt(value);if(String(final)!='NaN'){totalP=totalP+parseInt(value)}});alert('TOPLAM HARCAMANIZ : '+String(totalP)+"TL")}function loadItems(){console.log('Yeni veriler yüklendi');itemLength=document.getElementsByClassName('order-item').length;if(itemLength==oldLength){changed=false}oldLength=itemLength;window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);setTimeout(function(){if(changed){loadItems();tolerance=0}else{if(tolerance>5)calculate();else{tolerance++;sleepTime=sleepTime-200;loadItems()}}},sleepTime)}console.log('Hesaplama yapılıyor lütfen bekleyin');loadItems();

Çalışma mantığı şu şekildedir.
Chrome tarayıcısı üzerinden www.yemeksepeti.com/hesabim/onceki-siparislerim adresine girilir.
Sağ tıklanır incele denir ve console sekmesine geçilir ve açılan sayfaya yukarıdaki kod yazılır.

yorumlar bekleniyor
25 Yanıt
ExcI
ExcI ⭐ 10y
arkadaşlar sipariş veriyor sakın yapmayın !!!

Spoiler
Spoiler
şaka şaka 497 😏
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Bizim arkadaşın hesabı 😆
upload_2019-7-30_23-58-20.png
Dosyalar (1)
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
a.png

Öğrenciyken iyi götürmüşüm ^^
Dosyalar (1)
ExcI
ExcI ⭐ 10y
maşallah
Bizim arkadaşın hesabı 😆
upload_2019-7-30_23-58-20.png
bluesman
bluesman ⭐ 17y
820 TL ile şaşırdığım sayıdır, kafamda en azından 5-6 bin bandında bir para vardı. ben bu işlemin doğru olduğunu düşünmüyorum.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
820 TL ile şaşırdığım sayıdır, kafamda en azından 5-6 bin bandında bir para vardı. ben bu işlemin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Belki hepsini toplayamamıştır, başka zaman başka bir tarayıcı ile de deneyebilirsin.

Screenshot_7.jpg
Dosyalar (1)
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Spoiler

Bende beklediğimden fazla çıktı. Nasıl gitmiş bu para vay bee 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
Flexi
Flexi ⭐ 14y
max 200tl dir
D
Doma$no ⭐ 18y
0TL
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
0TL

summer5:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

813 tl diyor bana da, son 1 ayda bu miktarı geçmişimdir zaten her gün söylüyorum 1 aydır... ki kaç yıllık hesap. Mümkün değil.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
813 tl diyor bana da, son 1 ayda bu miktarı geçmişimdir zaten her gün söylüyorum 1 aydır... ki kaç yıllık hesap. Mümkün değil.

Kodu yazdıktan sonra, sayfayı sürekli aşağıya kaydırıp son siparişine kadar gidiyor. Sende kaç yılına gitti?
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
normalde en son gözüken sipariş neyse o var yine yeni bir şey gelmedi. 19-06-2019
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Spoiler

Bu doru mu?
Melon
Melon ⭐ 15y
Spoiler

Bu doru mu?

Üf be ne para ama neredeyse bir şahin parası biggrint1
ExcI
ExcI ⭐ 10y
anlarsınız o fiyatları siparişler yolda beyler bekleyin 🤣
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Üf be ne para ama neredeyse bir şahin parası biggrint1

Neden aynı cümleyi ben de kurdum 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
normalde en son gözüken sipariş neyse o var yine yeni bir şey gelmedi. 19-06-2019

Bende 2015 yılına kadar gidiyor, js ile scroll down yaptıkça sayfa yenileniyor ve eski siparişler yükleniyor. Sende yüklenmediyse haliyle yanlış hesaplamıştır.
Super
Super ⭐ 13y
yemeksepetii.png

Yılda 3 ay kullanıyorum 🤣
Dosyalar (1)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: