Icerige atla
Extraloob

Top Topic

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Black Rain OP ⭐ 19y
Yahu yönetimdeki abilerim... Babamın sürekli girdiği bir forumvar orda gördüm... Forumun en üstünde Forumdaki En Son Yazılan Konular Ve Mesajlar Diye bir bölüm var burda en son hangi konu açılmışsa veya cevcap yazılmışsa onu gösteriyor... Ve çok harika birşey Böyle bişey olsa güzel olmazmı ?
13 Yanıt
F
FreeDom ⭐ 18y
Zaten Var Arkadaşım Buyur
search.php?search_id=active_topics

Kısayol İçin Sol ÜsT Köşede ''Aktif Başlıkları Görüntüle'' e Tıklaman Lazım ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Zaten Var Arkadaşım Buyur
search.php?search_id=active_topics

Kısayol İçin Sol ÜsT Köşede ''Aktif Başlıkları Görüntüle'' e Tıklaman Lazım ^^

top ten vb. gibi bölümlere grek yoktur, biz hazır şablona fazla dokunmadan kendi coder'larımızla ufaktan birşeyler yapmaya çalışıyoruz abartmadan rahatsızlık vermeden.
L
Leet1 ⭐ 19y
Yahu yönetimdeki abilerim... Babamın sürekli girdiği bir forumvar orda gördüm... Forumun en üstünde Forumdaki En Son Yazılan Konular Ve Mesajlar Diye bir bölüm var burda en son hangi konu açılmışsa veya cevcap yazılmışsa onu gösteriyor... Ve çok harika birşey Böyle bişey olsa güzel olmazmı ?

Bkz: Sağ üst '' Yeni Mesajlar ''
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

arkadaşın demek istediği en son konular en son cevaplar yeni üyeler kısmı gibi yani Top 5 Eklentisini diyor ama öle şeylere gerek yok 10 sn de bir bir konuyacevap yazılan forum olduğu için güzel olmaz öle sürekli değşir filan

okan abinin dediği gibi kendi coder ları Jigsaw Zaten Gerekli Bazı Şeyleri Yapıyor
B
Black Rain OP ⭐ 19y
@blackrain buyur.

Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle

Gördüm onu abi... ama benim dediğim ana sayfada çıkıodu ve en son yazılan 20 konuyu gösteriodu ama sağolsun _CaSPeR_ gerekli Açıklamayı yapmış... 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
@blackrain buyur.

Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle

Gördüm onu abi... ama benim dediğim ana sayfada çıkıodu ve en son yazılan 20 konuyu gösteriodu ama sağolsun _CaSPeR_ gerekli Açıklamayı yapmış... :D

senin demek istediğini bende anladım biliyorum dediğin mod.'u fakat bu 2 bölüm varken çokda ihtiyac değil zannımca 😘
J
jumper ⭐ 19y
ole bişe olursa butun forum oyunları bolumundeki topiclerle dolar vede cok kotu olur
S
Spartan123 ⭐ 18y
başlıgı gördügümde bi an bisexualler için topicmi açılıyor diye düşündüm 😄 zuahha 😄
A
addIcFb ⭐ 19y
bencede gereksiz ^^
I
ironEyE ⭐ 18y
başlıgı gördügümde bi an bisexualler için topicmi açılıyor diye düşündüm 😄 zuahha :D

puhahaha 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başlıgı gördügümde bi an bisexualler için topicmi açılıyor diye düşündüm 😄 zuahha :D

🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: