arkadaşlar bu videolardaki gibi hareketleri öğrenmek istiyorum bununla ilgili öğretici eğitici videolar var mı acaba ? araştırdım bulamadım sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler :)
1.) http://www.timsah.com/Futbol-Hareketleri/nrQVPabocd0
2.)
Top Cambazlığı
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
güzel hareketlermiş ronaldo iyi döktürmüş 😜
Bunları yapabilmek için 1. şart hız 2.şart birazda olsa yetenekli olmak (topa bakamadan sürmek vs.) 3.şart ise yerine göre yapmak.Benim fazla yeteneğim olduğu söylenemez fakat zamanında çok çalıştığım için yarısından fazlasını yapabiliyorum buda futsalda çok işime yarıyor alan küçük topu saklayabiliyorum.Sana önerim bir klübe veya okul takımına yazıl hızını arttır bileğini iyi kullan ve topa bakmadan sürmeye çalış gerisi senin yeteneğine ve çalışmana kalmış.
Ps:Link yolladım özelden.
Edit:Sormak istediğin birşey olursa sormaktan çekinme.
Kalkandelen
⭐ 17y
Bunları yapabilmek için 1. şart hız 2.şart birazda olsa yetenekli olmak (topa bakamadan sürmek vs.) 3.şart ise yerine göre yapmak.Benim fazla yeteneğim olduğu söylenemez fakat zamanında çok çalıştığım için yarısından fazlasını yapabiliyorum buda futsalda çok işime yarıyor alan küçük topu saklayabiliyorum.Sana önerim bir klübe veya okul takımına yazıl hızını arttır bileğini iyi kullan ve topa bakmadan sürmeye çalış gerisi senin yeteneğine ve çalışmana kalmış.
👍
Ps:Bunlar İşi Biliyor Ama 🤤
teşekkür ederim.baya hızlıyımdır sorun yok bacaklarda uzun biraz bilekte sorun var çok fazla top tutamam ayağımda aklıma bişiler gelince özel mesaj atarım 😊
Futbolda tek şeyden zevk alırım defansta karşıdan gelen forvete kayarak ayağından top almak. 😎
Bu gibi estetik hareketler bence anca çok çalışıp bileklere hakim olunca yapılabilecek hareketler.Bileklerin çok güçlü olması lazım.
Bu gibi estetik hareketler bence anca çok çalışıp bileklere hakim olunca yapılabilecek hareketler.Bileklerin çok güçlü olması lazım.
burada da birkaç hareket var bilmem işine yarar mı
öm atıyorum reklama girebilir.
öm atıyorum reklama girebilir.
azimle çalışan mermeri delermiş bro
baya zamanını alır ama yılmadan denemelisin 3-5 gündür basket oynuyorum arkadaslarla
ilk gün basketim yoktu 3. gündeyım 3lük cizgisinden 20de3-4 atabiliyorum birazdaha kassam olucak
bileklerim gelişiyor uzun lafın kısası azim bro azim ugrasman gerek
baya zamanını alır ama yılmadan denemelisin 3-5 gündür basket oynuyorum arkadaslarla
ilk gün basketim yoktu 3. gündeyım 3lük cizgisinden 20de3-4 atabiliyorum birazdaha kassam olucak
azimle çalışan mermeri delermiş bro
aynen katılıyorum 👍 😁
panpa gel ben sana öğretiyim...
panpa gel ben sana öğretiyim...
aman aman 😁
şarkıda acaip hava katıyor şöyle şeylere ya kalkıp 2 hareket çekesim geliyor makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap