yağmurdan sonra enstantane yakaladım nasıl olmuş 😁 🍺
- Resim Silinmiş.
Tomatiz
· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
kırmızı olmadığı vakit domates demem buna ^^

Elma sandım bi an. 😁
kırmızı olmadığı vakit domates demem buna ^^
kırmızı olsa dalda durur mu 😄
wayyy beee yağmurlar düşüyor bende ıslak toprak kokusunu ciğerlerimde hissetmek istiyorum ne tatlı fotoğraflar çekmek istiyorum az kaldı az kaçacağım 2-3 günlük 😎
foto çok cici canımcım teşekkürler bayıldım derçekten topice girerken şey diye düşündüm pazarcılar nasıl bağırırz tomtisss videosu falan sandım makara:
foto çok cici canımcım teşekkürler bayıldım derçekten topice girerken şey diye düşündüm pazarcılar nasıl bağırırz tomtisss videosu falan sandım makara:
Ahh ahh kızarsada kendisini salatada görsek 🤤 🤤
Elma sandım bi an. 😁
Haha elma gibi gerçekten Bunlada turşu oluyodu galiba 😆

İnanın şimdiye kadar pazardan aldığım tüm domateslere lanet okuyorum, şu mübareği bi sıkın su fışkırıyor içinden. Olmuşlarından birkaç tanesi şuan iftar sofrasına salata olarak doğranmış durumda. 🤤
düzce doğa tabiat tabiki misler gibidir oralar şimdi afiyet bal şeker olsun kuzum 😘
düzce doğa tabiat tabiki misler gibidir oralar şimdi afiyet bal şeker olsun kuzum 😘
Üşüdük baba çok soğudu buralar ya summer7:
Üşüdük baba çok soğudu buralar ya summer7:
evet ya ama olsun sıcağın üstüne iyi geldi 😆
ben hala evde şort ve tişört durumundayım 😁
T
TheCunninG
⭐ 19y
Elma sandım bi an. 😁
Aynn 🍺
Elma sandım bi an. 😁
Aynn 🍺
bana mı inanıyorsunuz fotoğrafa mı ? 😆
Elma sandım bi an. 😁
Aynn 🍺
domatesin bu haline göğ domates denir ve turşuda kullanılır
off şu domatesler tam olgunlaşınca (Ekşi olduğu andaki vakittir kastım) üstüne tuzu serp ekşi ekşi ye ne güzel yaa köyde seradan çıkmazdım hiç içim dışım domates olmuştu =)
Ps: Bro çok hoş çekmişin resmi

Elma sandım bi an. 😁
Aynn 🍺
domatesin bu haline göğ domates denir ve turşuda kullanılır
🙏
off şu domatesler tam olgunlaşınca (Ekşi olduğu andaki vakittir kastım) üstüne tuzu serp ekşi ekşi ye ne güzel yaa köyde seradan çıkmazdım hiç içim dışım domates olmuştu =)
evet zaten domates tam kırmızıyken yenmez tadı güzel olmaz turunculaştığında doğrayacaksın 🤝
Elma lan bu makara: 😁
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap