Taurus veya Vale serverında 112Lv üstü çhar alınacaktır.Eu veya Chin farketmez hertürlü teklifte bulunabilirsiniz.Fakat tek şartım Çharların Stat-Skill Reset leri olmalıdır.PT halinde çharlarda alınır.Vericeğiniz teklifi abartmadan verirseniz iyi olur çhar piyasasına göre.Tekliflerinizi konu altına yapabilirsiniz.Tarafımdan her saat kontrol edilecektir.
TL Karşılığında 112Lv + Çhar Alınacaktır. Sw : Taurus-Vale.
· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
ozelden bana cep tel at konusalım bı
ozelden bana cep tel at konusalım bı
PM Atıldı.
Konu Güncel.
Güncel.
[uyari]Lütfen Okuyun!
extraloob.com Yönetimi Kesinlikle ARACILIK YAPMAMAKTADIR!
Site yönetimi sizden kesinlikle şifrenizi istemez. extraloob.com aracılık yapacak diyenlere inanmayın, yönetim olarak ne satış ne de aracılık yapıyoruz.
➡️ Detaylı açıklama için tıklayın.[/uyari]
Saygılarımızla,
extraloob.com Yönetimi Kesinlikle ARACILIK YAPMAMAKTADIR!
Site yönetimi sizden kesinlikle şifrenizi istemez. extraloob.com aracılık yapacak diyenlere inanmayın, yönetim olarak ne satış ne de aracılık yapıyoruz.
➡️ Detaylı açıklama için tıklayın.[/uyari]
Saygılarımızla,
97-99 arası adet charım var.
Reset scroolları falan hepsi duruyor.
Taurus serverinda Bard Warior Chines 😊 50tl e veriyim 3 ünüde pt kurar kasarsın:)
Taurus serverinda Bard Warior Chines 😊 50tl e veriyim 3 ünüde pt kurar kasarsın:)
97-99 arası adet charım var.
PM Atıldı.
Güncel.
merhaba Serpens server ında char almayı düşünürsen satılık son kalan 5 char var bu linkte 120-114-lvl-son-9-satilik-char-aramak-ugrasmak-yok-indirimli-t278848.html resimler vs. mevcut 120 olan hariç kalan 114-115-116 lvl 5 char ındırımlı fıyatı 400 tl ediyor ama toplu alınırsa son 5 char extra ındırım ıle 250 tl kasalarındakılerde dahıl fiyata ıtemler,stoneler,dresler vs. mevcut iyi günler
Güncel.
Y
yourself41
⭐ 13y
116 wizz/bard var ama skill stat sıfırlama yok
C
cakalgksel
⭐ 18y
Dostumm Taurusta 111 Wizardım war istersen görüşelim 05432089720 Pm atarsanda: SiRiNCaFe Uğur Pala
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap