Üniversitede konservatuardan tiyatro bölümüne girmek için hangi bölümü seçmem lazım tm ea söz fen ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Tiyatro Bölümü İçin
· 9 Yanıt · 980 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Sanırım sözel.
baktım radyo televizyon falan yazıyordu tiyatro yoktu kafam karıştı
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Benim bildiğim tiyatro okullarının öss ile alakası yok,özel yetenek sınavı ile alınıyor.Ama emin değilim ☕
Benim bildiğim tiyatro okullarının öss ile alakası yok,özel yetenek sınavı ile alınıyor.Ama emin değilim ☕
Olabilir.Çünkü bazı okullarda ve dershanelerde yetenekleri olanları seminer salonuna çağırıyorlar orada bakıyorlar oyuncu, aktör vb. olabilecek kapasitede mi diye eğer olabilir kararını alırlarsa ilk önce kendisi ile sonrada ailesi ile bir görüşüyorlar uygunsa da oluyorsun. 😉
Olabilir.Çünkü bazı okullarda ve dershanelerde yetenekleri olanları seminer salonuna çağırıyorlar orada bakıyorlar oyuncu, aktör vb. olabilecek kapasitede mi diye eğer olabilir kararını alırlarsa ilk önce kendisi ile sonrada ailesi ile bir görüşüyorlar uygunsa da oluyorsun. ;)
+1 haklısın benide geçen sene çağırdılar beğenmedim çıktım 😜
bizim okulda öyle bir aktivite yok şu an konuşayım o zaman kol başkan öğretmenleriyle yorumlar için teşekkürler.
B
Black Rain
⭐ 19y
Özel yetenek sınavları var.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Özel yetenek sınavları var.
+1. Her okulun yetenek sınavına giriyosun. Ben girmiştim ama kazanamamıştım. 😐
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap