hobaaa bir bu film 2 olarak iron man2 bekliyorum may 7 de iron man 2 geliyor yarın bir bakayım capactiy'de ^^
Titanların Savaşı
· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Medusayı görünce kesmeye çalıştınmı 😆 😆
Hemen stuff ı çıkartp meteoru atsaydın perdeye 😊 sonrada bi earth alan çekerdin salondakiler de arada kaynardı :)))))
Hemen stuff ı çıkartp meteoru atsaydın perdeye 😊 sonrada bi earth alan çekerdin salondakiler de arada kaynardı :)))))
😁
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Puhuahuah 😆 makara:
gecen gün trailerini izledigimde hosuma gitmisti,mutlaka izlicem (ama sinemadamı izlerim yoksa internetten kacakmı izlerim bilmem 😜 😁
Clash of the titans' a bende 3 gün önce gitmiştim , sağlam filmdir. IronMan2 ve Prince of Persia'yı bekliyoruz bakalım 🍿
İnanılmaz güzel bi film bende izlemiştim suana kadar ızlemeyenler ıcın soyluyorum netten bile izleseniz eminim zamanınızı ayırdıgınıza degecek ;)
Asi Perseus 😊
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
4-5 ay önce izledim bu filmi süper birşey bu adam medusanın kafasını alıp yerin altından çıkan devasa bi yaratığa tutuyo orası süper birşey olmuş izleyin izlettirin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap