Icerige atla
Extraloob

Titanda oynayanlar içeri.

· 12 Replies · 1.6K views
I
I3LooDy_NuKe OP ⭐ 18y
Mercurydeki charımı belki titanda takas edicemde exlden kim var diyee merak ettim bu konu altından bana ulaşırsanız sevinirim 🍺
12 Replies
Galliport
Galliport ⭐ 16y
charının lvli kaç build nedir biraz daha detaylı anlatırsan 96 xbow ve 72 lvl ff. 850k spli warlock-cleric var takaslık.
I
I3LooDy_NuKe OP ⭐ 18y
107 wiz ile takas edicem edersem
H
hiper ⭐ 18y
Yeri burası degıl daral:
I
I3LooDy_NuKe OP ⭐ 18y
Neresi yeri
D
DogukaaN ⭐ 18y
Neresi yeri

neredeyse 1 k postun var hala öğrenemedin mi -.- forum ana sayfa>karakter alım satımları>titan
I
I3LooDy_NuKe OP ⭐ 18y
Neresi yeri

neredeyse 1 k postun var hala öğrenemedin mi -.- forum ana sayfa>karakter alım satımları>titan

Sen dalgamı geçiyorsun benimle karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil o yüzden buraya açtım ve aşağıya charların resmini eklicem o yüzden bilip bilmeden konusma sadece titan aktif i servermı onu öğrenmek istedim
F
frityus ⭐ 17y
Neresi yeri

Sen dalgamı geçiyorsun benimle karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil o yüzden buraya açtım ve aşağıya charların resmini eklicem o yüzden bilip bilmeden konusma sadece titan aktif i servermı onu öğrenmek istedim

Sakin biraz

ps: Umarım bulursun
H
hiper ⭐ 18y
Peki madem karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil buraya nıye actın burası sence server sorusumudur guild tanıtım da değil ?
D
DogukaaN ⭐ 18y
Peki madem karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil buraya nıye actın burası sence server sorusumudur guild tanıtım da değil ?

sana teşekkür edeceğim gün de geldi ya,kıyamet yakındır:D
şaka şaka 😜 ❤️
H
hiper ⭐ 18y
Niye öyle diyosun ama 😞 (:
I
I3LooDy_NuKe OP ⭐ 18y
Hiper kendini sorumlu biri olarak mı görüosn yetkililer bisi yazmıyor sanada düşmüyo tamam mı bosuna uzatma kısa ve öz bi soru sordum daha cevap yok yanlız topici güncel tuttuğun için saol

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: