Mercurydeki charımı belki titanda takas edicemde exlden kim var diyee merak ettim bu konu altından bana ulaşırsanız sevinirim 🍺
Titanda oynayanlar içeri.
· 12 Replies · 1.6K views 0 reading
12 Replies
charının lvli kaç build nedir biraz daha detaylı anlatırsan 96 xbow ve 72 lvl ff. 850k spli warlock-cleric var takaslık.
107 wiz ile takas edicem edersem
Yeri burası degıl daral:
Neresi yeri
Neresi yeri
neredeyse 1 k postun var hala öğrenemedin mi -.- forum ana sayfa>karakter alım satımları>titan
Neresi yeri
neredeyse 1 k postun var hala öğrenemedin mi -.- forum ana sayfa>karakter alım satımları>titan
Sen dalgamı geçiyorsun benimle karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil o yüzden buraya açtım ve aşağıya charların resmini eklicem o yüzden bilip bilmeden konusma sadece titan aktif i servermı onu öğrenmek istedim
Neresi yeri
Sen dalgamı geçiyorsun benimle karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil o yüzden buraya açtım ve aşağıya charların resmini eklicem o yüzden bilip bilmeden konusma sadece titan aktif i servermı onu öğrenmek istedim
Sakin biraz
ps: Umarım bulursun
Peki madem karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil buraya nıye actın burası sence server sorusumudur guild tanıtım da değil ?
Peki madem karakter alım satımları sence server sorusumudur guild tanıtım da değil buraya nıye actın burası sence server sorusumudur guild tanıtım da değil ?
sana teşekkür edeceğim gün de geldi ya,kıyamet yakındır:D
şaka şaka 😜 ❤️
Niye öyle diyosun ama 😞 (:
Hiper kendini sorumlu biri olarak mı görüosn yetkililer bisi yazmıyor sanada düşmüyo tamam mı bosuna uzatma kısa ve öz bi soru sordum daha cevap yok yanlız topici güncel tuttuğun için saol
Log in to write a reply.
Log In