Tish-o.com 'dan tişört dizayn edip sipariş vermek istiyorum fakat ilk kez böyle bir sipariş vereceğim için biraz şüphelerim var.
Bu siteden alış veriş yapmış olan yada yakın çevresinden birileri bu siteden alış veriş yapmış olan arkadaşlara sorum ;
* Verilen siparişler geliyormu ?
* Ne kadar sürede elimize ulaşıyor ?
* Tişört'ün kumaşı nasıl ?
* Resimler Hd kalitesindemi ?
Şimdiden teşekkür ederim 😘
Tish-o yardım ?!
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Güvenilir bir siteye benziyor brotha ama bunlar her yerde yapılıyor siteye gerek yok bence
Güvenilir bir siteye benziyor brotha ama bunlar her yerde yapılıyor siteye gerek yok bence
Bizim burda 1-2 yer biliyorum yaptırmıştım Hd kalite yoktu hatta resim bulanık gibi duruyordu (büyütülünce).
Boşuna boşuna 15-20 TL'm gitti.
5-10 Lira fazla vereyim düzgün birşey olsun istiyorum ^^
Görderdiğin resme göre kaliteli çıkıyormuş bazı araştırmamda herkez çok memnunum diyor.
Mesela örnek bir resim ;
Resmi ;
Olmuş hali ;
Not: BİRAZ KIRIŞIK DİYOR ONDAN KÖTÜ GÖZÜKEBİLİR TABİ - FOTO. MAKİNESİDE BİRAZ KÖTÜ ÇEKMİŞ.
Yolladıkları poşet ;
Resmi ;
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Olmuş hali ;
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Not: BİRAZ KIRIŞIK DİYOR ONDAN KÖTÜ GÖZÜKEBİLİR TABİ - FOTO. MAKİNESİDE BİRAZ KÖTÜ ÇEKMİŞ.
Yolladıkları poşet ;
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Yaw ne gerek var bunlar yarım kilo patetes az kumaş boyası süper t-shirt yaparsın, ben çok yaptım. makara: cicioe2
Yaw ne gerek var bunlar yarım kilo patetes az kumaş boyası süper t-shirt yaparsın, ben çok yaptım. makara: cicioe2
HAhahahahahaha 😁 😁 😁 😁
Hatırlıyorum ilk okulda yapmıştık 😆
O poşet dediğin Hediye paketi ;
+4 TL kdv alıyorlar onun için 😊
Ben şöyle birşey düşünüyorum ama daha karar vermedim ;

FİYAT : 24 TL
+4 TL kdv alıyorlar onun için 😊
Ben şöyle birşey düşünüyorum ama daha karar vermedim ;

FİYAT : 24 TL
Sevmedim t-shit ü 😆
Yeni bir şey yapıyorum Mario ile ilgili baya zamanımı aldı artık son rütüşları yapıyorum bakalım onu beğenicekmisiniz 😜
üni yıllarım aklıma geldi İTÜ tshirt'ü alıp model yapardık bu şekilde hatta daha güzel bir yöntem tshirt'u burk ortadan iple bağla sonra gene kıvır iple bağla böyle 3-5 halka yap ve çamaşır soyuna batır modeli gör 😘
tsih-o iyidir candır bende sipariş etmiştim güzel yapıyorlar.
Murat gel beraber beğenelim. 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap