Icerige atla
Extraloob

Tıra çarptım

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Arkadaslar ben tırın dorsesine çaptım .

Allahtan kaskomuz vardı . Anlaşmalı çarptıgım kişiyle tutanagı tuttuk form doldurduk, fakat adamın verdigi bilgiler yanlış cıktı .

Sigortada diyorki o bilgilerin olması lazım ve araba 1 haftadır servisde duruyor yapılmıyor. Ne yapmam lazım tırın sahibini aradım adam bilgileri veriyor ama yanlıs cıkıo suan almanyadaymış pazartesi günü gelicekmiş sizce adamı beklemekten baska carem varmı.

Not: Suçlu benim daral:
11 Yanıt
F
frityus ⭐ 17y
Arkadaslar ben tırın dorsesine çaptım .

Allahtan kaskomuz vardı . Anlaşmalı çarptıgım kişiyle tutanagı tuttuk form doldurduk, fakat adamın verdigi bilgiler yanlış cıktı .

Sigortada diyorki o bilgilerin olması lazım ve araba 1 haftadır servisde duruyor yapılmıyor. Ne yapmam lazım tırın sahibini aradım adam bilgileri veriyor ama yanlıs cıkıo suan almanyadaymış pazartesi günü gelicekmiş sizce adamı beklemekten baska carem varmı.

Not: Suçlu benim daral:

Adamı bekle geldiğinde ağzını yüzünü kıra
Ps:Adamı bekleden sonrasına takılma
U
Uprising ⭐ 19y
Suçlu sensen adam niye yanlıs bilgi versin ki yoksa onun masrafları sigorta nasıl ödeyecek 😊
I
Tır şöförü ise bilmeden yanlış bilgi vermiştir gelince halleder bence 😄
C
Continuum ⭐ 18y
benim babamda tır şöförü, büyük bir firmaya çalıştığın zaman 'ki adam zaten yurtdışına çalışıyormuş asla eksik veya yanlış belgesi olamaz' kusursuz çalışmak gerekir. o tırın büyük ihtimal sigorta poliçesini güncellemişlerdir felan filan olmuştur üzerinde ki belge yanlış olmuştur. Geldiği zaman ulaş adama yada firmasına git konuş hallet. sorun olmaz
.NET
.NET ⭐ 19y
Gecmis olsun dostum
[F New]Solo Gitarist
B
batuhan ⭐ 19y
gecmıs olsun kasko her turlu halleder sen kasko sırketıne dekı ben adama ulasıyorum fakat bılgıler yanlıs hatta polise flan söyle adam yanlıs bılgı veriyor de hallederler . kasko sucluya sucsuza bakmaz her turlu karsılar ayrıca
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
saolun beyler.

kasko karsılıcakmıs tırın plakasından dorsenin plakasına ulastık ordan şirketi arayip hallettik
B
batuhan ⭐ 19y
tabı adam tırın bılgılerını verdı dorsenın bılgılerı ayrı oldugu ıcın karısıklık oldu
bluesman
bluesman ⭐ 17y
bayıltıp ... 😄
C
Continuum ⭐ 18y
tabı adam tırın bılgılerını verdı dorsenın bılgılerı ayrı oldugu ıcın karısıklık oldu

+1 dorsenin kaskosu olmuyor çoğu zaman çünkü hangi çekicinin götündeyse onun kaskosundan yararlanıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: