Icerige atla
Extraloob

Tipsiz Olmak ...

· 23 Yanıt · 5.4K görüntüleme
N
Nervous OP ⭐ 16y
Beyler birkaç haftadır bu 2 kelimeyi kafama taktım . Ve piskolojim yerle bir . Elden birşey gelmez Allah vergisi tabiki ama ...
Kızlar konusunda 0 lardayım Tipten dolayı sizce neyapmalıyım ?
23 Yanıt
T
The Black ⭐ 16y
bi fotoğrafını koy biz karar verelim
M
Sorunun işte bu dostum.Bu konuda önemli olan tipli tipsiz olmak değil özgüvendir.Kendine güven , ezik ezik durma.Cool takıl cool2:
H
no comment.
M
MicroEx ⭐ 19y
Sorunun işte bu dostum.Bu konuda önemli olan tipli tipsiz olmak değil özgüvendir.Kendine güven , ezik ezik durma.Cool takıl cool2:

Her cool takılanada Candice Sweampoel veriyorlardı zaten [horny21
M

Her cool takılanada Candice Sweampoel veriyorlardı zaten [horny21

Hayır demek istediğim öyle mal mal ezik ezik durursa iyice yani içine eder.Anlatamadım pek ama anlayan anlamıştır beni.
C
CheWarrior ⭐ 15y
Dostum aslında bu konuyu kafanda çok büyütüp taktığın için herşey olumsuz geliyor sana.Herhangi bir konu üzerinde ne kadar olumsuz düşünürsen o da o kadar çıkmaza girer . Kız yada erkek herhangi bir ortama girdiginde eger kendini ifade edebiliyorsan o toplulukta kendini kabullendirebilrsin , eğer kendi içine kapanık bir şekilde yasamaya devam edersen ne yazık ki kızlar konusundada arkadaslık konusunda da başarısız olrsun . En iyisi rahat ol , düşüncelerini çekinmeden söyle aklına bir erpiri geldiginde çekinmeden yap kızlar espirili erkekleri severler onları güldürüp gerek 😊 Bende zamanında senin gibi çok sıkıntı cektim hep neden neden diyordum ama suan hayatımda tanıdıgım en güzel kzıla birlikteyim ve bana deli gibi aşık oldugundan eminim. Tek yapman gereken kendini olumsuz düşüncelerden arındırman. Unutma insanlar seni kendin oldugun için severler , kendini saklama ortaya cıkart 😊
P
Polgara ⭐ 17y
Ben de tipsizim ama önemli olan eksikleri düşünüp çekilmek değil artılarla yol almak :)
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben de tipsizim ama önemli olan eksikleri düşünüp çekilmek değil artılarla yol almak :)

ohannes ben tipsizim diyen adama bak summer5:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Tipsiz olduğunu düşünüyorsan Polgara'nın dediği gibi sahip olduğun + özelliklerini kullanarak bunu örtüp yoluna bakabilirsin.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Kendinle barışık olmayı dene hayattaki tek şey kız değildir. 👍
S
S4YKLO ⭐ 16y
kendinle barışık ol, hayatına devam et,hayat kızlardan ibaret degil,takma kafana... demeyecegim çünki bu bir allah vegisi de olsa hayata 1-0 yenik başlamak demektir başkaları bişeyler elde etmek için çaba harcamazken senin elinden geleni yapman gerekir bu hayatın sana,bizlere attıgı bir kazıktır yani 😊 ne yapalım biraz toplamaya çalışıcaz bizde kıyafet,konuşma vs gibi şeylerle
.NET
.NET ⭐ 19y
Bayanların %95i yüz güzelliğine değil giyimine tarzına ve cüzdan güzelliğine bakıyor 🎭
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Tip mi ? Ne tipi bro. Öncelikle kendinle barışık ol, çevrendeki insanları güldürebilme , dolayısı ile mutlu edebilme kapasiten varsa tüm kızlar senindir.

Bkz: Ben . 😎
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu konudan anlaşılıyor ki extraloob ahalisinin %99'ı kendisini tipsiz zannediyormuş alkis:
K
Kivi ⭐ 16y
Bayanların %95i yüz güzelliğine değil giyimine tarzına ve cüzdan güzelliğine bakıyor 🎭

hersey parada bitiyor 🙏
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Mesele parada bitirmeyeni bulmak 😉
P
Phantoso ⭐ 18y

Bazı insanlarda böyle yorumluyor kendini tam tersi, naparsın 😆 Pol> 👴
M
Macro ⭐ 19y
Okan Bayülgen de cüce ve tipsiz ama kaldırdığı hatunun haddi hesabı yok.

@Wax

Kızlar çulsuz ve umursamaz tipleri de seviyor hacı
C
CubaLibre ⭐ 16y

+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: