Icerige atla
Extraloob

Tinder(Av zamanı)

· 14 Yanıt · 3.2K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Dün bi kızla konuşmam böyle oldu , 1 haftadır konuşuyoruz ,sabahta instadan ekledi. Ne yapsam arkadaşa , böbrek avcısı olabilir mi
"SS"

Edit: dünde başka bir kızla görüştük , kafeye oturduk biraz konuştuk. Niyeti bozuk değil bunun , ama üstte ki hatun biraz sakat 😄
Yaralı style
14 Yanıt
Super
Super ⭐ 13y
Emanetsiz gitme . Konuşması değişik %50 ihtimal diyorum biggrint1

"Masallah"
iyi yürüyosun:mrgreen:
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bizi niye eziyorsun 😁
Melon
Melon ⭐ 15y
Bana mı öyle geliyor yoksa, emin değilim ama kız değil de erkek konuşuyor gibi bir izlenim yarattı bende 🤔

Emanetsiz gitme bro 😄
sayong
sayong ⭐ 17y
Aşkim yanına çok gelmek isterim ama beanam param yok bana kontör gönder para gönder aşkim 😄
💀
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
@Bean @Melon @sayong var bir terslikte , umarım taklaya gelmem 😁
@ArtFlex abi abaza gibi oha yazınca toparlamak amacıyla gömdüm sizleri 😄

İnstada baktım 100e yakın resmi var, tombiş bir kız , en temizi dışarda buluşmak

@Bean yürüme taktikleri @lemonade 'den <3
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Harun abi 🤣
Super
Super ⭐ 13y
@CezaAlp Kelin ilacı olsa 😁

Spoiler
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Harun abi 🤣

Bir kız arkadaşım var çocukluktan beridir dost, arkadaşız.
Eşimle beraber gittik bir kafeye oturmaya alsancakta ara sokak biryerde, yer bulduk içeride de camlı mekan sonuna kadar da açık cam
Burada sigara içebilirmiyiz dedim, orada ki bir eleman ; içebilirsiniz dedi, küllük getirdi.
Ben 2,3 tane içtim 2 saat içersin de neyse arkadaşım geldi onunla da yaktık içiyoruz sahibi geldi kro birşey burada sigara içilmiyor dedi, biz de sorduk içiliyor dendiği için içiyoruz dedik. Gitmiş arkada elemanlara bağırıyor kim dediyse çıkarıcam falan 2. defa geldi bana sordu sana kim dedi hatırlıyormusun diye, dedim hatırlasam da söylemem.
Arkaya gidip bunların hesabını ver kalksınlar dedi, benim o çocukluk arkadaşım da kasaya gidip bu parayı Harun abinize söyleyin bir tarafına şeetsin dedi, adam duydu gıkı çıkmadı.
Sen Harun abi diyince aklıma geldi. 🤔

(Bu arada çıkınca çocuk gözümün içerisine baktı kusura bakma dedi, sanki teşekkür eder gibi.
ihtiyacı olmasa o barzonun yanında çalışır mı hayır. Bunu niye anlattıysamsummer3:)
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Harun abi 🤣

İnş çıkarıp saplamaz bana 😁

@ArtFlex Allah belasını versin patronların pray:
Yaralı style
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
hayatımda böyle görüşmeye istekli kız görmedim valla, yalnız gitme bence böbrek lazım olur ilerde 🤔
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Gözü kararttım , böbreğin tekini gözden çıkardım

Dünde başka kızla buluştum , tatlı bir kızdı , bakalım devam ediyoz hala
Yaralı style
lemonade
lemonade ⭐ 17y
@Bean @Melon @sayong var bir terslikte , umarım taklaya gelmem 😁
@ArtFlex abi abaza gibi oha yazınca toparlamak amacıyla gömdüm sizleri 😄

İnstada baktım 100e yakın resmi var, tombiş bir kız , en temizi dışarda buluşmak

@Bean yürüme taktikleri @lemonade 'den <3

Yok be olm

Bu arada arkadaşlara aldırma git kardeşim, atın ölümü arpadan olsun
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
@lemonade gitme niyetim var kız caymazsa 🤣
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: