Icerige atla
Extraloob

TillDoomsDAY's Alchemy Center :D Güncel

· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
dün bir arkadaşım +5 olan staffını +7 yapmamı istedi,yaptım.Bugün de +8 yapalım dedi ben de önce ehline müracaat ettim,sonra da denedim.Sonuç;

arkadaşla konuştuk anlaştık şunu +9 yapalım dedim ve sonuç 😱

ps:guild chati dikkate almayın.Sadece arkadaşı kandırmak için yazdım 😁

arkadaş dünkü +9 u facebooka koymuş.Ordan gören biri +8 denememi istedi denedim ve sonuç nese:

special thx to ErdiDemiral 💃

guild _CesuRYureK_ FTW ❤️
20 Yanıt
M
Maynard__ ⭐ 16y
Allah'ım ErdiDemiral tüyolarını bizede ver,herkez nasiplensin 😁
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Hiç şöyle bir dayım olmadı yaw benimkilerin hepsi kendine müslüman anca, bilgisayar görseler şeytan işi diyip ateş ederler pc ye makara:
C
cLonny ⭐ 18y
dün bir arkadaşım +5 olan staffını +7 yapmamı istedi,yaptım.Bugün de +8 yapalım dedi ben de önce ehline müracaat ettim,sonra da denedim.Sonuç;

special thx to ErdiDemiral 💃

guild _CesuRYureK_ FTW ❤️

yeğenim hayırlı olsun arkadaşının staffı 😄
L
LethaLKiss ⭐ 16y
Hiç şöyle bir dayım olmadı yaw benimkilerin hepsi kendine müslüman anca, bilgisayar görseler şeytan işi diyip ateş ederler pc ye makara:

makara:
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
güncel makara:
K
KeepinGS ⭐ 16y
Hacı Pacificteyım taktigi versene 😄

Ps : Gz xD
T
t.evez ⭐ 16y
+10 dene 😊 kikiki
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
+10 dene 😊 kikiki

arkadaş isterse neden olmasın 😜
T
t.evez ⭐ 16y
😜
L
Loras ⭐ 16y
tebrikler hacım 🍺
R
Ramplode ⭐ 16y
Tebrkler. Bide nova olsaymış çok canlar yanardı 🍺
C
cLonny ⭐ 18y
yeğen hadi bakalım bir tane daha yapabildiğin zaman gözümde kalfa olmuş sayılacaksın :)))
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
erdi buraya yumruk havaya böööööööööööö makara:

latife bir yana erdi cidden hangi yöntemi uyguluyorsun totem olarak güzelce bana izah edersen bende bir mini rehber hazırlayabilirim 😎
T
Tengrİ ⭐ 19y

latife bir yana erdi cidden hangi yöntemi uyguluyorsun totem olarak güzelce bana izah edersen bende bir mini rehber hazırlayabilirim 8)

ben direk bir totem söyliyeyim sana hocam adam benim itemler üzerinde acemiliği attı kendi itemlerinde prof oldu olay bu anladın sen onu 😈 😈 😈 😈
C
cLonny ⭐ 18y

latife bir yana erdi cidden hangi yöntemi uyguluyorsun totem olarak güzelce bana izah edersen bende bir mini rehber hazırlayabilirim 8)

The_Alchemier konusuna bir göz atın en iyisi okan bey makara: Sağ alt tarafta görünüyor zati 😄
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
yeğen hadi bakalım bir tane daha yapabildiğin zaman gözümde kalfa olmuş sayılacaksın :)))

coming soon summer3:
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
güncel 🎅
C
cLonny ⭐ 18y
go for 9 xD never stop xd
C
Tebrikler...:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: