Icerige atla
Extraloob

tiklanildiginda geç yazi gitme

· 7 Yanıt · 1.9K görüntüleme
K
konak35 OP ⭐ 14y
oyuna giriyorum tıkladığım zaman bi yere 3-4 saniye bekliyor pet+ışınlanma+yürümede 3-4 saniye bekliyor neden olabilir yardım edermisiniz pcmin özellikleri 3gb rem 1gb ekran kartı ama fanlarda sorun avr ses çıkartıyor+soğutma sistemi azmış ısınıyor kasa+monitör ondan olabilirmi yardım edermisiniz daral: daral: sick1 😢 ❓ ❓ ❓ ❓
7 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
oyuna giriyorum tıkladığım zaman bi yere 3-4 saniye bekliyor pet+ışınlanma+yürümede 3-4 saniye bekliyor neden olabilir yardım edermisiniz pcmin özellikleri 3gb rem 1gb ekran kartı ama fanlarda sorun avr ses çıkartıyor+soğutma sistemi azmış ısınıyor kasa+monitör ondan olabilirmi yardım edermisiniz daral: daral: sick1 😢 ❓ ❓ ❓ ❓

ya oyunda lag vardır yada netin yavaştır başka bir sebebi yok
Ayrıca konu başlığını küçült
Collapse
Collapse ⭐ 16y
ping yüksektir lag olabilir
K
konak35 OP ⭐ 14y
ping ?
K
konak35 OP ⭐ 14y
net hızı 100.0 Mbps
K
konak35 OP ⭐ 14y
ha bide bugün oluştu grafikler karışıyor char üstü birbirine giriyor bazen hareket ettikçe oluşuyor bunlar neden olabilir lütfen yardım edin oyunda bir kaç arkadaşa sordum kimsede böyle bir problem yok
L
Lordzek ⭐ 16y
ha bide bugün oluştu grafikler karışıyor char üstü birbirine giriyor bazen hareket ettikçe oluşuyor bunlar neden olabilir lütfen yardım edin oyunda bir kaç arkadaşa sordum kimsede böyle bir problem yok

ALT+TAB yapınca oluşan bir problemdir bu. Eğer oyunu aşşağı indirmezseniz bu problem olmaz 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: