Konudaki bir linke tıklayınca direk yan sekmede açarsa daha iyi olur diğer türlü siteden kopuyor
Tıklanılan urlyi yan sekmede açma
· 16 Replies · 2.7K views 0 reading
16 Replies
farenin orta tuşuyla tıklarsanız linkler yeni sekmede açılır
Azimdan aldin 😄 Yalniz mozilla da calismiyo bu orta tus galiba

Ciddi misin?

Ciddi misin?
hayır şaka yapıyorum
Forum dh kullanıcısıyım o sitede tıklayınca direk yan sekmede açılıyor. Sizde öyle yapabilir misiniz?
Forum dh kullanıcısıyım o sitede tıklayınca direk yan sekmede açılıyor. Sizde öyle yapabilir misiniz?
orta tuşa basmak neden bu kadar zor geliyorki 😆
Konuya mesaj yazmayan adam kalmadı admin dışında
edit: imla
edit: imla
orta tuşa basmak neden bu kadar zor geliyorki 😆
👍
@özgür
Ben mozilla kullanıyorum gayet sağlıklı çalışıyo. Senin ayarlarda bi problem var heralde.
Test drivede post kasabilirsiniz arkadaşlar
Konuya ceza yazmayan adam kalmadı admin dışında
Admin'e özel mesaj ile bildirebilirsin bu isteğini uygun görürse yapar 😘
Yeter kalbinizi kırmak istemiyorum işinize bakın konunun içine ettiniz çıktınız be admin gelir bakar yorumunu yapar size mi düştü derdi?
Temet Nosce
⭐ 17y
_new yada _blank ayarı yapılsa olur sanırsam.
Yeter kalbinizi kırmak istemiyorum işinize bakın konunun içine ettiniz çıktınız be admin gelir bakar yorumunu yapar size mi düştü derdi?
Sözcüklerini seçerken bence dikkat et kimse kötü niyetli birşey yazmıyor ve samimiyetine güvenerek birşeyler yazıyorlar
Kimse konununa birşey yapmadı güncel kaldı en azından boşuna atarlanmana gerek yok. 🤔
kaç yaşındasın sen? 15 kişi yazmış mouse quickslotla açılıyor diye
Konu uzamasın diye susuyorum birisi gelip kaç yaşındasın sen diyor enteresan
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
87 Level Glaive - Fellow (onyx,supp)- Avatar Set - VIP || Yan char 80 crossbow/cleric WTS 131 Warrior / 0 yan mastery 89 Glaive Dolu Char-- 80 Xbow Cleric yan char 250TL WTS 132 LV WARİOR WARLOK CAR YAN CAR LAR FULL ZERK YERDEN KALKMA DOLU S DEVİL FLAG 5/5 132 LVL SS NUKER FULL INT S DEVİL FLAG 5 FULL DOLU CHAR PAGE 3 YAN 3 ÇAR FULL ZERK