Arkadaşlar ben Tieflik yapıyorum. Bana Hunterlerin hepsi katil gözüküyor. Trakelerin hepside katil gözüküyor. Kervanı olanlarda. Bundan Hiç birşey anlamadım...
ZUZHZHZH:D:D:D:D:D::D
Tief Trakeler ve Hunterler Katil gözüküyor...
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
evet dün bende gördüm ve gercekten katil olduklarını sandım.. deli dana gibi saldırdım 70+ idi ler zaten belki bir item düşürürüz diye Very Happy..
ahahaha:D:D:d aynısı bende yaptım Very Happy
neden öyle olmuş acep Rolling Eyes
Bu pvp de de oluyor.Renkleri kırmızıya dönüyor ama pk olmuyor.Sanırım düşmanları daha iyi ayırt edebilmek için yapmışlar.Ama berbat olmuş.Dün gittim pvp ye baktım herkes kırmızı oluyor.Kimseye dalamadım bende olucam diye Laughing
Arkadaşlar ben Tieflik yapıyorum. Bana Hunterlerin hepsi katil gözüküyor. Trakelerin hepside katil gözüküyor. Kervanı olanlarda. Bundan Hiç birşey anlamadım...
trake ne ya Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
dagger lerin yaptığı kılık değiştirme olayına bi çözüm olarak sanırım katil yapmamak için cape olmayan birinin veya hunter vb. şeyler olmada yazısı kırmızı olmıcağı için
o kişinin kılık değiştirip değitirmediği anlaşılsın die yaptılar sanırsam
ama cape--hunter-trader--thief olaylarında yazı kırmızı oluo
normalde her kılığa gire biliolar
yani bundan sonra anlıyacağız pvp de karşınızdaki kılıkmı değiştirmiş die
o kişinin kılık değiştirip değitirmediği anlaşılsın die yaptılar sanırsam
ama cape--hunter-trader--thief olaylarında yazı kırmızı oluo
normalde her kılığa gire biliolar
yani bundan sonra anlıyacağız pvp de karşınızdaki kılıkmı değiştirmiş die
DÜn bende şaşırdım.15-20 adam katil olmuş toplanmışlar sandım pvp deydim cape vardı.Soruyorum neden katil oldunuz,yeni bi avantajı mı var.Herke ben katil değilim dio 😊 cape cıkardım baktım hapsi normal.COk şaşırmıştım Mr. Green
hey allahım yhaa karışmış oyun xD
oo bence dunku okadar udapde bı de bugunku sabahkı udapde den sonra bence janganla taklamadan yer deyıstırmedıne dua edelım Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap