Icerige atla
Extraloob

thynin istemsiz reklamı

· 18 Yanıt · 7.5K görüntüleme
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
696450151552909312
Spoiler
büyük bir kitleye kendini göstermiş fakat bir takım yanlış anlaşılmalara sebeb oldu
18 Yanıt
RanstaMonsta
Ne gibi yanlış anlaşılmalara sebep oldu ki? Mis gibi reklam.
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
yanlışlıkla new york diye şikagoyu göstermişler reklamda
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bence reklamın senaryosunu eleştirmek yerine bu denli kreatif reklam yapmışlar bunun üstüne konuşmalıyız. Bence harika olmuş reklam.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ülkemizin en kıymetlilerinden biri ya THY o yüzden yerden yere vuruyolardır. Gururlanamadıkları için 😊
EXL | SRO | İŞKOLİK
Melon
Melon ⭐ 15y
Olay zaten 3 sene öncesinin, reklam güzel olsa da uçtuğu yer absürt olmuş.

Birileri çok fazla övmüş, sanırım gündemi hiç takip etmiyor.

thy'nin 5.5 saat rötarı üzerine çıldıran yolcu
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
SuperBowl etkinliğinde gösterilmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ne gibi yanlış anlaşılmalara sebep oldu ki? Mis gibi reklam.

Zamanında bu reklam yayınlandığında milletimiz Gotham'ı gerçek sanıp bilet almak için çağrı merkezini aramış.

[URL unfurl="true"]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/gotham-ve-metropolise-bilet-icin-thyyi-ariyorlar-40052698

:curtain:summer4:
RanstaMonsta
Anladım şimdi 😄 THY muazzamdır, uzak yere gidecekseniz parasını verin THY ile uçun.
Flexi
Flexi ⭐ 14y

Anladım şimdi 😄 THY muazzamdır, uzak yere gidecekseniz parasını verin THY ile uçun.

Benim basınç problemim var uçuş esnasında ensemden ve burnumdan giren basınç kafa arkası ve enseme doğru çok ciddi derecede acı veriyor.
Bunu neredeyse hiç yaşamadığım bir şirket ise THY diğerleri ile uçuş yapıyorsam bu zulmü göze alarak gidiyorum.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Hazır yeri gelmişken uğur abi yeni uçak anılarını bekliyoruz.. 😈 @Chorus
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
D
Doma$no ⭐ 18y
s2ş airlines. Gidilecek yerde bu s2ş airlines dışı sefer varsa muhtemelen yüzde 70 daha ucuzdur.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y

Benimde direkt aklıma uğur abi geldi 😈 😈
Yaralı style
RanstaMonsta

Benim basınç problemim var uçuş esnasında ensemden ve burnumdan giren basınç kafa arkası ve enseme doğru çok ciddi derecede acı veriyor.
Bunu neredeyse hiç yaşamadığım bir şirket ise THY diğerleri ile uçuş yapıyorsam bu zulmü göze alarak gidiyorum.

Neyden fark ediyor acaba bu durum merak ettim, uçak modelleriyle mi ilgili. Anlayan varsa yeşillendirsin 😄
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y

ben dedim o kadar sık uçağa binilmez diye de, şirketi gönderiyordur diye düşünüp yedim
jokespy
jokespy ⭐ 8y

696450151552909312
Spoiler
büyük bir kitleye kendini göstermiş fakat bir takım yanlış anlaşılmalara sebeb oldu

Gotham ve Metropolis DC Comics tarafından yaratılan kurgusal şehirler olarak biliniyor. Çizgi romanlarda da geçen bu şehirlerden Gotham, Batman'in, Metropolis ise Superman'in evi olarak biliniyor. Bu şehirler sinema filmlerinde ise Baltimore, Chicago, Toronto ve özellikle New York City temel alınarak kurgulanmış.
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y

Gotham ve Metropolis DC Comics tarafından yaratılan kurgusal şehirler olarak biliniyor. Çizgi romanlarda da geçen bu şehirlerden Gotham, Batman'in, Metropolis ise Superman'in evi olarak biliniyor. Bu şehirler sinema filmlerinde ise Baltimore, Chicago, Toronto ve özellikle New York City temel alınarak kurgulanmış.

hadi ya summer5:
çokda gerçek çi yapmışlar
Flexi
Flexi ⭐ 14y

Neyden fark ediyor acaba bu durum merak ettim, uçak modelleriyle mi ilgili. Anlayan varsa yeşillendirsin 😄

ben thy uçaklarının daha çok basınç filtrelediğini düşünüyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: