Icerige atla
Extraloob

"This İs İt" 250 Milyon Dolar Gişe Yaptı!

· 5 Yanıt · 2.5K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y

Jackson'ın Son Konser Provalarının Belgesel Niteliğindeki Kaydı 'This İs İt' Filmi, 250 Milyon Dolar Hasılat Yaptı.

Pop şarkıcısı Michael Jackson'ın son konser provalarının belgesel niteliğindeki kaydı ''This is it'' filminin, dünya genelinde 250 milyon Dolar hasılat yaptığı bildirildi.
Sony Stüdyosundan yapılan açıklamada, filmin 3,4 milyar kişi tarafından izlendiği ve bu rakamın bu tarz bir film için rekor düzeyde olduğu kaydedildi.

Ekim sonunda gösterime giren filmde, Jackson'un Temmuz ayında Londra'da vermeye hazırlandığı konserler için provalar sırasında alınan kayıtların yanı sıra birçok klip yer alıyor.

Michael Jackson, 25 Haziranda Los Angeles'ta 50 yaşındayken aşırı doz ilaçlar yüzünden hayata veda etmişti.
5 Yanıt
F
FawKes ⭐ 19y
İyi gişe lakin daha fazlasıda olabilir şahsen ben beğendim filmi hiç görmediğinz görüntüler ve Michael'ın hazırlanırken nasıl titiz çalıştığına şahit oluyorsunuz hatta bi dönemi unutulmaz klibi ''thiriller''ın yeni versiyonu bile var bence Michael hayranlarının arşivinde kesinlikle olması gereken bir yapıt.
D
DeadSpirit ⭐ 19y
İyi gişe lakin daha fazlasıda olabilir şahsen ben beğendim filmi hiç görmediğinz görüntüler ve Michael'ın hazırlanırken nasıl titiz çalıştığına şahit oluyorsunuz hatta bi dönemi unutulmaz klibi ''thiriller''ın yeni versiyonu bile var bence Michael hayranlarının arşivinde kesinlikle olması gereken bir yapıt.

katılıyorum
ps:Michael Jackson, ölümünün ardından geriye 500 milyon dolarlık borç bıraktı. Bugüne kadar 750 milyon albüm satışıyla en fazla kazanan sanatçılar listesinde Elvis Presley ve Beatles ile birlikte anılan Jackson, borçları nedeniyle mahallesindeki eczaneyle bile mahkemelik olmuştu. Bu borçları ödemek için gerçekleştireceği Londra konserlerini veremeden kalbine yenildi.
R
RiqueLme ⭐ 19y

katılıyorum
ps:Michael Jackson, ölümünün ardından geriye 500 milyon dolarlık borç bıraktı. Bugüne kadar 750 milyon albüm satışıyla en fazla kazanan sanatçılar listesinde Elvis Presley ve Beatles ile birlikte anılan Jackson, borçları nedeniyle mahallesindeki eczaneyle bile mahkemelik olmuştu. Bu borçları ödemek için gerçekleştireceği Londra konserlerini veremeden kalbine yenildi.

o kadar borcu benimde kalbim kaldırmazdı
H

katılıyorum

o kadar borcu benimde kalbim kaldırmazdı

İşte beklenen yorum 😄 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: