Kale Düşücek Diyenlere Kapak Ola 😊 AY_YILDIZ_Cx For Ever FTW
Thieves_UTD & NEFES 0wneD !!!
· 40 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
Ayrıca TURK_ARMY ve EliteTurks unutmamak lazım 😄 🍺 🍺 🍺
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
forumu çaylaklar basmış 😆
Çaylak ?
Sen tecrübeli seviyosan o da var 😎
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Çaylak ?
yeni üye
Çaylak ?
yeni üye
Gayet Güselmiş Site Gelir Gelmez Hor ve Aşşalanıcak sözler Gayet hoş
yah adamın mizacı sert 😜 çaylak tan kastı yeni üye tabiki oyun bilginize bi lafı olmaz çünkü daha sizi tanımıyoruz ^^
ps : hoşgeldiniz söylememe gerek yoktur aradığınız herşey burada mevcut 🍺
bir ss ile belgeleseydiniz keşke 😄
Foto plsss 🤤
yah adamın mizacı sert 😜 çaylak tan kastı yeni üye tabiki oyun bilginize bi lafı olmaz çünkü daha sizi tanımıyoruz ^^
eyvallah kardeş saolasn adım murat istanbulda ikamet ediyorum.
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Burası gördüğün gibi screenshot bölümü senin açtığın konuda ise resim göremiyorum nedense ondan dolayı çaylak demem doğal
Burası gördüğün gibi screenshot bölümü senin açtığın konuda ise resim göremiyorum nedense ondan dolayı çaylak demem doğal
Seni denemediğimi Nereden ßiliyorsun ? 🤘
Gelir gelmez polemik ? Ayrıca 1-2 taktiğimiz tutmadı lakin burda polemik yaratmaya gerek yok. NEFES guildinden biri olarak tebrik eder geçerim.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Gelir gelmez polemik ? Ayrıca 1-2 taktiğimiz tutmadı lakin burda polemik yaratmaya gerek yok. NEFES guildinden biri olarak tebrik eder geçerim.
ßenim kimsele problemim yok kardeş laf çaylak lafı ağır geldi
toxi hacım bu pacificte ne olaylar dönüyor öyle ya bana şöyle sağlam bi char bulun bende akıyım 😜
ps : pacificin ilk günlerinde nwo ile alemlere akardık ozaman oyun pek bi zevklydi bee 😜
ps : pacificin ilk günlerinde nwo ile alemlere akardık ozaman oyun pek bi zevklydi bee 😜
ßu güne Kadar Yapdığım En Güzel En zevkli Fw lerden ßiriydi
Neyse Hayırlı Geceler Arkadaşlar.
L
LoveForLife
⭐ 18y
Özrü kabahatinden büyük dedikleri bu olsa gerek 🤔
Tebrikler Ay_Yıldız_Cx
toxi hacım bu pacificte ne olaylar dönüyor öyle ya bana şöyle sağlam bi char bulun bende akıyım 😜
ps : pacificin ilk günlerinde nwo ile alemlere akardık ozaman oyun pek bi zevklydi bee :P
pacificte hiç bir gün olaysız geçmez 😈 belkide oyunu bırakma sebebim bu oldu 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap