Icerige atla
Extraloob

Thieflik LeveLini Arttırmanın hızlı&kolay Yolu [Videolu Anla

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
Mustapha_TR OP ⭐ 19y
Uzun zaman aradan sonra bir videoyla daha geldim. Can sıkıntısı insana neler yaptırıyor

Videonun içeriği thieflik levelini hızlı arttırmayla ilgili normal kervan bulup soymaktan daha çabuk bir şekilde arttırabilirsiniz Cool

http://www.youtube.com/watch?v=9IlaDKqRePM

İyi seyirler

Bir sonraki videoda görüşmek üzere esen kalın popcorn
18 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bunu biliyoruz da yine de teşekkürler.

Hunter lvl atlatmak istiyorsanız 5* alıp water ghost chin tomb falan gidin trader sadece pot bassın hunter da tüm masrafların parasını versin paso thief kesip dursun hunter. Guild arkadaşınız varsa yapabilirsiniz.
M
muratko193 ⭐ 19y
Adamlar İşi Çözmüş Silkroadonline nin sitesinde bunların sıralaması bile var thief-hunter-trader sıralaması..
P
Pennywise ⭐ 19y
benim aklıma gelmemişti,bu yötem vays,trader lvl 80 arkadaşım var bi sölüyüm bakalım arttıralım thief lvlimi Twisted Evil
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ben kendim arttırınca daha hoşuma gidiyor ve para almış oluyorum karşılığında.
X
Xx_RCan_xX ⭐ 19y
çok güzel video olmuş. Bilmiodum bu yolu. Saol Musti.
D
dR.NooB ⭐ 19y
Anca sabahları yada geceleri yapılır yada premıum kullanan oyuncular Mr. Green
A
Alavigne ⭐ 19y
Tam bi rezillik ne diyem thif deilmi adı üstünde
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
neresi rezillik guzel dusunulmus bi olay rezillikle alakası ney ancak maydonoz
M
mavialize ⭐ 19y
Elemanın malları yıktığı yer neresi yahu? Kale felan var.
J
Jigsaw ⭐ 19y

Elemanın malları yıktığı yer neresi yahu? Kale felan var.

Hotan dış bölümü. Dock falan var ya oralar. PVP yapılabiliyor safe zone değil yani.
M
mavialize ⭐ 19y
Teşekkür ederim Jigsaw. Safe zone değil ama hunter de çıkmıyor. Ben geçen 5 yıldız kervan devirdim. Topladım malların hepsini ama 2dk dayanamadım Very Happy NPC hunterlar indirdi. Bir de lag vardı zaten kötü oldu.Güzelmiş yahu bu olay npc felan çıkmıyor. Fil ile 5 yıldız mal aldırsam niye fil ile 5 yıldız toplasam bayağa sağlam olur sanırım. Arada bi dolaşmak lazım hotan etrafını Very Happy
G
ben bu videoyu başka bi forumdan biliyorum (ç)alıntı olduğunu belirtseydin geri döndüm felan Very Happy
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y

ben bu videoyu başka bi forumdan biliyorum (ç)alıntı olduğunu belirtseydin geri döndüm felan Very Happy

Adamın kendi charı Mr_Musty , kendi videosu yani , alıntı değil.
M
Mustapha_TR OP ⭐ 19y

Adamın kendi charı Mr_Musty , kendi videosu yani , alıntı değil.

Kapak Laughing
D
dR.NooB ⭐ 19y
Walla 1 tane fıl alcan butun guıld mal alcak orda boşaltcak warya offfff Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil popcorn
D
dR.NooB ⭐ 19y
ouS `"]

Orjinal Salatalıksın ya Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Salatalık Laughing Koptum yawf ama agır kacmış bırz :?!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: