Icerige atla
Extraloob

Thief İken Öküzle Şehire Girmek ?

· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
arkadaşlar thieflik ve öküz ile şehire giriyor bazıları nasıl yapılıyor bu ? bilen warsa anlatırsa sevinirim ..
14 Yanıt
M
misteyk ⭐ 18y
içinde mal yoksa girer sanırım
N
Giremezler.. Kim girmiş SS çek görelim.
X
XipeHocter ⭐ 19y
Giremezler.. Kim girmiş SS çek görelim.

Girerler. Geçen Gün Bende qördüm ama ss çekmedim :?
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bug oluyor sanırım giriliyor. 🤔
P
Pro ⭐ 18y
Benim bildiğim kadarıyla thiefler öküzlede girebiliyor!? 🤔
J
Jaysean OP ⭐ 18y
giriyorlar yaw dün adam öküzle hotanda dolaşıyordu
bilen warsa açıklasın lütfen 😄
L
luuzir ⭐ 19y
Girer =) Usta thiefler bilir ki forum da da açıklanmıştı.. 👍
P
Prada ⭐ 19y
Bi olayı vardı anlatıyolardı.. giriliyor doğrudur ama baya ugrasıyosun buglardan yararlanıyosun vs vs google da ara bulursun
S
Sniker ⭐ 19y
ahahahahaha. Onlar normal öküzlerle falan girmiyorlar.bug da değil ayrıca.Dark Lizard veya Behemoth ile town da bulunabilirsin.Tabi bu hayvanları ancak kale sahibi guildden alabilirsin ve kullanabilmen için 70 Lv olman lazım.
K
Kai ⭐ 18y
Reverse return scroll u hotana ayarlıyorsun,hotan dışında öküze binip,reverseye basınca,tak hotandasın 😁
Bide başka bi bug yolu vardı.
L
luuzir ⭐ 19y
Kısaca anlatayım tow a giriş sınırını belirliyososun yani öküsü çıkara bildiğin ilk noktayı buluyosun tow dan çıkarken ve o noktaya koşarak gelip noktaya gelmeden atı çıkarmaya basıyosun koşarken at çıkıyor ve içerde kalıyosun. 👍
A
anibus ⭐ 18y
Kısaca anlatayım tow a giriş sınırını belirliyososun yani öküsü çıkara bildiğin ilk noktayı buluyosun tow dan çıkarken ve o noktaya koşarak gelip noktaya gelmeden atı çıkarmaya basıyosun koşarken at çıkıyor ve içerde kalıyosun. 👍

evet böyle yapılıyor ama baya bi öküz harcarsın bunu yapana kadar 😄 ben cok uğraşmıştım
Y
ycyycy ⭐ 19y
kısaca bug

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: