arkadaşlar thieflik ve öküz ile şehire giriyor bazıları nasıl yapılıyor bu ? bilen warsa anlatırsa sevinirim ..
Thief İken Öküzle Şehire Girmek ?
· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
içinde mal yoksa girer sanırım
N
NightMare54
⭐ 18y
Giremezler.. Kim girmiş SS çek görelim.
X
XipeHocter
⭐ 19y
Giremezler.. Kim girmiş SS çek görelim.
Girerler. Geçen Gün Bende qördüm ama ss çekmedim :?
J
JawBreaker
⭐ 18y
Bug oluyor sanırım giriliyor. 🤔
Benim bildiğim kadarıyla thiefler öküzlede girebiliyor!? 🤔
giriyorlar yaw dün adam öküzle hotanda dolaşıyordu
bilen warsa açıklasın lütfen 😄
bilen warsa açıklasın lütfen 😄
Girer =) Usta thiefler bilir ki forum da da açıklanmıştı.. 👍
Bi olayı vardı anlatıyolardı.. giriliyor doğrudur ama baya ugrasıyosun buglardan yararlanıyosun vs vs google da ara bulursun
ahahahahaha. Onlar normal öküzlerle falan girmiyorlar.bug da değil ayrıca.Dark Lizard veya Behemoth ile town da bulunabilirsin.Tabi bu hayvanları ancak kale sahibi guildden alabilirsin ve kullanabilmen için 70 Lv olman lazım.
Reverse return scroll u hotana ayarlıyorsun,hotan dışında öküze binip,reverseye basınca,tak hotandasın 😁
Bide başka bi bug yolu vardı.
Bide başka bi bug yolu vardı.
Kısaca anlatayım tow a giriş sınırını belirliyososun yani öküsü çıkara bildiğin ilk noktayı buluyosun tow dan çıkarken ve o noktaya koşarak gelip noktaya gelmeden atı çıkarmaya basıyosun koşarken at çıkıyor ve içerde kalıyosun. 👍
Kısaca anlatayım tow a giriş sınırını belirliyososun yani öküsü çıkara bildiğin ilk noktayı buluyosun tow dan çıkarken ve o noktaya koşarak gelip noktaya gelmeden atı çıkarmaya basıyosun koşarken at çıkıyor ve içerde kalıyosun. 👍
evet böyle yapılıyor ama baya bi öküz harcarsın bunu yapana kadar 😄 ben cok uğraşmıştım
kısaca bug
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap