C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #1 thief cavedede dusuyor artık vay be 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lacivert ⭐ 18y 15 yil once #2 hayırlı olsun 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #3 aynısı bana düştü dün xd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hatembaba ⭐ 19y 15 yil once #4 Düşer Düşer.Ps: hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uniqq_StaFF ⭐ 16y 15 yil once #5 bana 2 ay önce düştü nova glevie TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W whanque ⭐ 17y 15 yil once #6 1 ay önce arka düstü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #7 tebrikler canımcım, bana 3-4 aydır düşmüyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #8 hayırlı olsun 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #9 gzz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lemus ⭐ 18y 15 yil once #10 hayırlı olsun 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mateso ⭐ 18y 15 yil once #11 bana 4-5 tane düştü 2 gün arda arda hemde 3 gün önce düştü kim diyomuş zaten düşmüyor diye 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #12 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil