Icerige atla
Extraloob

TheWalkingDead 2.Sezon Finali

· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Çok süper final yaptılar.Bütün sezon boyunca beklediğimiz aksiyonu son bölüme sıkıştırmışlar.Andrea yı kurtaran kıza hayran kaldım süper ötesi bişey.3. sezon hapishanede geçecekmiş.3.sezon için yine bi 8sene beklicez :!!&%&!
Sizinde yorumlarınızı alayım 🎅

Spoiler
17 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
Hiç yorumunu bile okumadım çünkü izlemedim 😆 Şimdi izleyeceğim yorumumu yazarım birazdan 🤤
Temet Nosce
Çok iyi bitti gerçekden o yüzü gözükmeyen elemanda hayran kaldım aylak terbiyecisi gibi 😜

En geç ekime başlayacakmış 3. sezon işin yoksa bekle 6 ay.
I
ironEyE ⭐ 18y
6 ay sonra yeni sezon. 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
ya bunun çizgi romanınını okuyan varmı?kaç seriden oluşuyor? indirebilceğim bir link pm atarmısınız.
edit: I found nese: yalnız toplam 10 part.daha varmı bir fikrim yok
M
Mirage ⭐ 19y
Sağdan soldan öğrendiğim kadarıyla Andrea'yı kurtaran o Azrail gibi olan kadının adı Michonne.Normalde avukatmış.Yanında getirdiği zombilerin çenelerini kollarını falan saldırmasınlar diye koparmış.Aynı zamanda bunlar sevgilisi ve en yakın arkadaşı.Bu zombilerle diğerlerinide uzak tutuyor.Ve sonda gösterdiği yerde hapishaneymiş.

Bölüm yorumuna gelirsek gerçekten çok güzel bir bölümdü.Ben tam Andrea gitti derken zenci kadınımız çıktı 😜 Bu bölümde tüm adrenalini enjekte ettiler.Gayet güzeldi yani 😜
T
Torquel ⭐ 19y
Sağdan soldan öğrendiğim kadarıyla Andrea'yı kurtaran o Azrail gibi olan kadının adı Michonne.Normalde avukatmış.Yanında getirdiği zombilerin çenelerini kollarını falan saldırmasınlar diye koparmış.Aynı zamanda bunlar sevgilisi ve en yakın arkadaşı.Bu zombilerle diğerlerinide uzak tutuyor.Ve sonda gösterdiği yerde hapishaneymiş.

Bölüm yorumuna gelirsek gerçekten çok güzel bir bölümdü.Ben tam Andrea gitti derken zenci kadınımız çıktı 😜 Bu bölümde tüm adrenalini enjekte ettiler.Gayet güzeldi yani :P

Çizgi romanı olduğunu bilmiyodum bende bölümden sonra öğrendim zenci kadının bu dizi için çok önemli bir parça olduğunu...
Müthiş bir bölümdü gerçekten yeni sezonu beklemek zor olucak
O
Onitsuka ⭐ 17y
ben o kızı cok merak ettim fena bişeye benziyordu 😊
N
Nz9 ⭐ 15y
Beklediğim bir finaldi açıkçası gerçekten merak uyandıran sahneler birbirini çözerken yeni tereddütler yaratıyor insanda.

Sonra gösterdiği yer bir hapishane ve sezon 3 tamamen orada geçecek. O yüzü görünmeyen Andrea yı kurtaran x varlık-kişi'yi de biliyorum ne olduğunu ama 6 ay beklenir mi beklenilmez mi o sahne için pek bilemedim.

Genel sorunu bence fazla uzun ve sık sık ara vermeleri bu tür dizilerin. Ee tabii bir bölümü film maliyeti olunca adam ne yapsın.
N
Nz9 ⭐ 15y
Beklediğim bir finaldi açıkçası gerçekten merak uyandıran sahneler birbirini çözerken yeni tereddütler yaratıyor insanda.

Sonra gösterdiği yer bir hapishane ve sezon 3 tamamen orada geçecek. O yüzü görünmeyen Andrea yı kurtaran x varlık-kişi'yi de biliyorum ne olduğunu ama 6 ay beklenir mi beklenilmez mi o sahne için pek bilemedim.

Genel sorunu bence fazla uzun ve sık sık ara vermeleri bu tür dizilerin. Ee tabii bir bölümü film maliyeti olunca adam ne yapsın.
B
Buzzz ⭐ 18y
ben buldum turkce cizgi roman download linklerini koyarim eve gidince

[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile

link ?
B
banavurma ⭐ 17y
tüm sezon boyunca biraz ağır kaldı dizi. 1. sezondaki şehir sahneleri ve aksiyonun ardından tüm diziyi bir çiftliğe sıkıştırmaları biraz seyirciyi sıkacağını seneristlerinde iyi bildiği kesin. o yüzden sağlam bir final bekliyordum. ve yeni sezon için merak uyandırıcı bir kaç ipucu. kılınçlı kadın, ve hapishane mesela.
umarım gelecek sezon yine aşk, meşk, entrika üçgeninde geçmez dizi ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: