Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #1 Çıktığı gibi gideceğim alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 Kesinlikle bende gideceğim 🤤Ayrıca nasıl bir konusu olacak merak ediyorum son filmden bu yana uzun bir süre geçti Temmuz 20'de çıkıyor sanırsam 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 13 yil once #3 ben ne zaman sinemaya gitmek istesem benle gelen olmuyo aksiyon filmleri sıkıcıymış daral: bi yerlerden temin edip izlicem artık napayım 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #4 Bugün izleme imkanı bulabildim film konu olarak çok güzel ve sonuna kadar merak içinde izletiyor ancak filmin sonu pek tatmin etmedi 🤝 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mrfluu ⭐ 15y 13 yil once #5 Salonu fazla dolu sevmediğim için haftaya cuma gideceğiim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #6 Harika bir filmdi cidden bayıldım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil