Icerige atla
Extraloob

The Alchemier (34x +7, +8, +9) '' Güncel 15 Haziran 2010 ''

· 93 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
C
cLonny OP ⭐ 18y
Çok Fazlasın Erdi Abi^^

😴 😗
C
cLonny OP ⭐ 18y
bugün +7 basamayacam ühü 😢 😈
S
sezercik41 ⭐ 17y
kardeş sanırım taktik var diyicem düşünüyorum ama taktik yok diyosun işin püf noktasını söyleyebilirmisin veyahut ardı ardına mı basıcaz takır takır misali ve mekanlar önemli mi basma yeri vs ve silahın durumu cvp bekliyorm kardeşim 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y
kardeş sanırım taktik var diyicem düşünüyorum ama taktik yok diyosun işin püf noktasını söyleyebilirmisin veyahut ardı ardına mı basıcaz takır takır misali ve mekanlar önemli mi basma yeri vs ve silahın durumu cvp bekliyorm kardeşim :)

kardeş sanırım taktik var diyicem düşünüyorum ama (taktik yok) diyosun işin püf noktasını söyleyebilirmisin veyahut (ardı ardına) mı basıcaz takır takır misali ve (mekanlar önemli) mi (basma yeri) vs ve (silahın durumu) cvp bekliyorm kardeşim 😊

^^
S
sezercik41 ⭐ 17y
silahın durumunu anlıyamadım. diğerlerini anladım ( ardı ardına ,mekanlar önemli,basma yeri,)
C
cLonny OP ⭐ 18y
silahın durumunu anlıyamadım. diğerlerini anladım ( ardı ardına ,mekanlar önemli,basma yeri,)

durability
S
sezercik41 ⭐ 17y
Sace durability mi ?
C
cLonny OP ⭐ 18y
Sace durability mi ?

durability önemli ve eğer bi item 30 elixir ile gitmiyorsa +5 e o itemden hayır gelmez^^ blue bas kır luck stone için ^^
C
cLonny OP ⭐ 18y
Ban kalktı ve +7 lere devam...
A
archey ⭐ 18y

Bu Ne Yaw Abi +7 +7 +7 Yeter^^

Ps:Süpersin Abi:)
C
cLonny OP ⭐ 18y

Bu Ne Yaw Abi +7 +7 +7 Yeter^^

Ps:Süpersin Abi:)

thx 👍 😴
D
DemonBoy ⭐ 18y
hll olsun bro summer6:
C
cLonny OP ⭐ 18y
hll olsun bro summer6:

ty makara: 😈
A
archey ⭐ 18y
xd
H
hogcada ⭐ 17y
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W
WikiLeaks ⭐ 17y
ya resimlerden anladığım kadarı çoğunda 7 ye denemeden önce bişeyler patlatmışsın. bende öyle yapıyorum 2 item patlatıyorum 3. ye 7 ye yada 8 e deniorum yine patlıyor yine patlıyor. şans olacak yaa.
C
cLonny OP ⭐ 18y
Arkadaşın arkadaşının SON staffına da 8 bastım 🕵️

The Alchemier 👍
S
Shutetsu ⭐ 16y
Arkadaşın arkadaşının SON staffına da 8 bastım 🕵️

The Alchemier 👍

Heyt bea tamamen el yapımı 😘 erdi bu onun 5. ker +8 oluşu xD bu sefer +10 döşemeyi planlıoz 👍
D
DevilKiss ⭐ 17y
Vururum ben bu adamı ya
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gratz. summer5:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: