Şimdi 100 metre koşusundaki herifler ortalama olarak 100 metreyi 10 saniyeye çok yakın bir zamanda koştu buda saniyede 10 metre demek oluyo bunlar nasıl insan? 😁 Saniyede 10 metre ne lo*?
Tespit Yaptım
· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Şimdi 100 metre koşusundaki herifler ortalama olarak 100 metreyi 10 saniyeye çok yakın bir zamanda koştu buda saniyede 10 metre demek oluyo bunlar nasıl insan? 😁 Saniyede 10 metre ne lo*?
10 saniyenin altına inen herif var 🙄
10 saniyenin altına inen herif var 🙄
kafamı duvarlara vurmaya başladım anlayamıyorum 😄 0.9 saniyede 10 metre summer4:
Ben köpekten kaçarken salisede kat ettim o mesafeyi 😄

adamlar koşmuyorki uçuyor 😄 adım başı 2m den fazla .p
Ben köpekten kaçarken salisede kat ettim o mesafeyi :D
bi keresinde benide pitbull kovalerken popoma uçak motoru takılmış gibi hissettiğimi bilirim 😄
köpek koşmayı bırakıncada...
hani şekilsiniz yıaaa 😁
ilk kalkış hızları 0 olduğu için hızlanma için geçen süreyide hesaba katarsan 0.9 saniyede 10 metre gibi bişey çıkar.
Şaka bir yana, 70 metreyi 7 saniyede koştum ben , sokakta normal ayakkabılarla asfaltın üzerinde. Semtte benden hızlı koşanla karşılaşmadım henüz 😄
Special thx to Flexi Nina Ricci
⭐ 17y
Şaka bir yana, 70 metreyi 7 saniyede koştum ben , sokakta normal ayakkabılarla asfaltın üzerinde. Semtte benden hızlı koşanla karşılaşmadım henüz :D
"O" oyundan sonra ipök'mü kovalıyordu elinde oklavayla 😁 makara:

Şaka bir yana, 70 metreyi 7 saniyede koştum ben , sokakta normal ayakkabılarla asfaltın üzerinde. Semtte benden hızlı koşanla karşılaşmadım henüz :D
"O" oyundan sonra ipök'mü kovalıyordu elinde oklavayla 😁 makara:
Yok kanka kendi yeteneğim o 😄
Special thx to FlexiŞaka bir yana, 70 metreyi 7 saniyede koştum ben , sokakta normal ayakkabılarla asfaltın üzerinde. Semtte benden hızlı koşanla karşılaşmadım henüz :D
Bende aslında fbi ajanıyım 🤝
Bende aslında fbi ajanıyım 🤝
makara: makara:
Ben 0 dan 100 km/s'e 2.4 saniyede ulaşıyorum

Bak gördün mü tüm forum atlet çıktı 😄
Özgür sporcu admasın çıkarsın neutral1 .. Motor kaç beygir makara:
Özgür sporcu admasın çıkarsın neutral1 .. Motor kaç beygir makara:
Kim sporcu Özgür mü makara:
Değilmi daral: keşke olsaydı
Ben uçuyorum beyler siz hala koşuyor musunuz? daral:
Değilmi daral: keşke olsaydı