Icerige atla
Extraloob

Teskere Kabul Edildi!

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y

511Kabul 18 Red oyuyla Ezici bir üstünlükle teskere kabul edildi
15 Yanıt
E
EFendi ⭐ 19y
18 red :x
içimizdeki hainler ...
demokrasi =katlanabilmek
J
Journalist OP ⭐ 19y
içimizdeki hainler ...
demokrasi =katlanabilmek

kim olduklarını bilmeyen yoktur sanırım 😜
B
süper oldu bu.şimdi sıra bizde.pkk kaçcak sağlam bi delik arasa ii olur.çünkü bi fareden farkı kalmıycak hepsinin
o 18milletvekilininde yüzüne tükürmek lazım 😠
E
EFendi ⭐ 19y
biri çıkmış kanal d'de konuşma yapıyor ...
o kadar ilginç ki forumda ne kadar siyasetten uzak kalmaya çalışsanda artık siyaset o kadar hayatımıza girdiki heryerde karşımıza çıkıyor sınırlar zorlanıyor artık ...
P
PhaetoN ⭐ 18y
yüzüne tükürmek yeterlimi hacım onlarda bir terörist içimizde gezen teröristler
T
Tarantella ⭐ 19y
18 red için Demokratik Terör Partisi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.
amaçlarına ulaşamadıkları için ve yandaşları pkk lı teröristlerin ölecegi için çoook üzgünüz..

ps: dtp de dağa çıksa da pkk lıların yanında onlar da geberip gitse..vatan 18 pislikten daha kurtulmuş olur..
N
bakın yanlış anlamayın ancak olaya objektif yaklasmaya calısıyorum..
red oyu verenler de vatan haını,yuzune tukurulcek kısıler olabılırler ancak demokrası denıldıgı zaman kısılerın secme ozgurluklerının kendı hur ıradalerıyle butunlestıgı bır ortam dusunmelı herkez.bu yuzden kullandıkları oy yuzunden degıl aykırı dusuncelerı yuzunden elestırelım lutfen..
E
EFendi ⭐ 19y
içimizdeki hainler ...
demokrasi =katlanabilmek

yapacak bişey yok ☕
T
Tarantella ⭐ 19y
red oyu verenler de vatan haını,yuzune tukurulcek kısıler olabılırler ancak demokrası denıldıgı zaman kısılerın secme ozgurluklerının kendı hur ıradalerıyle butunlestıgı bır ortam dusunmelı herkez.bu yuzden kullandıkları oy yuzunden degıl aykırı dusuncelerı yuzunden elestırelım lutfen..

hayır dostum bunun adı demokrasi falan değil..demokrasinin tanımı bu değil.
bu resmen BÖLÜCÜLÜK !
topluma zararı olmasaydı demokrasi olabilirdi belki...
N

hayır dostum bunun adı demokrasi falan değil..demokrasinin tanımı bu değil.
bu resmen BÖLÜCÜLÜK !
topluma zararı olmasaydı demokrasi olabilirdi belki...

tabiki madalyonun bu yuzu daha agır basıyor,gercekten de bırının ozgurlugunun basladıgı yerde dıgerınınkı bıter demokrasılerde.yıne de bılıncsızce elestıren arkdaslarımıza mudahele etmek ıstedım..
X
XianHun ⭐ 18y
16 si dtp li 2 si diğer partylerden
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biri çıkmış kanal d'de konuşma yapıyor ...
o kadar ilginç ki forumda ne kadar siyasetten uzak kalmaya çalışsanda artık siyaset o kadar hayatımıza girdiki heryerde karşımıza çıkıyor sınırlar zorlanıyor artık ...

aslında hacım uzak kalmamak gerek cidden siyasette olsa hayatımızda iki sohbet etme ortamı sağlıyor ideolojileri değil de kişileri konuşmak daha bir hoş oluyor.

Ps : ulen senle bir futbol bir siyaset bir de sanat konuşmayı sevmeye başladım nedense bana üniv. yıllarımdaki elit aristokrat full kültür abidesi kardeşlerimi hatırlatıyorsun iyiki varsın hacım öpüyorum gözlerinden 😘 🍺
E
EFendi ⭐ 19y
sağol utandırıyorsun beni 😳
iyiki BİZ olmuşuz hacım 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: