Icerige atla
Extraloob

Teşekkürler Wicked ve Always

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Son 1 haftada forum çok canlandı. Eskiden öylesine girip bakardım 2 haftalık konular aktif başlıklarda gezerdi. Wicked yaptığı tasarımlarla Always açtığı konu ve hortlattığı başlıklarla bi nebze eski haline döndürdü forumu. Burdan teşekkür etmek istedim 😁
6 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Baktım herkes düzene boyun eğmiş gidiyor
dedim dur sakinolsampiyon: bir devrim gerek summer2:

Spoiler
Şimdi ben devrimcimi oldum 😁
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Reformcu diyebiliriz 😄
Game Designer
Adamım ya:) teşekkür ederim kendi adıma yaptığım çalışmaların beğenilmesi hoşuma gidiyor ancak bu şekilde geliştiriyorum kendimi 😊 hiçbir zaman öyle hava atmak için söylemem ama tasarımda iyiyimdir resimden gelen enerjiyle bu duruma geldim öğrenmemdeki en büyük etkenlerden biri de extraloob.com oldu. Öylesine bir sanal ortamda hala bu kadar insan 8 sene arayla burada bulunuyorsa biz bir aileyiz demektir. Meyvesini yedim ve tohumunu ekmek onurdur benim için:)

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
yes.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj Wicked rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adamım ya:) teşekkür ederim kendi adıma yaptığım çalışmaların beğenilmesi hoşuma gidiyor ancak bu şekilde geliştiriyorum kendimi 😊 hiçbir zaman öyle hava atmak için söylemem ama tasarımda iyiyimdir resimden gelen enerjiyle bu duruma geldim öğrenmemdeki en büyük etkenlerden biri de extraloob.com oldu. Öylesine bir sanal ortamda hala bu kadar insan 8 sene arayla burada bulunuyorsa biz bir aileyiz demektir. Meyvesini yedim ve tohumunu ekmek onurdur benim için:)

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Wickedi sevdim ,adamın dibi 🤙
Yaralı style
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
@Ceza Alp +1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: