İlk ben kestim Very Happy
-Resim Silinmiş.
[teryaki_b0ys]has killed [Cerberus]. - Alexander
· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
geziniodum önüme çıkttı Mr. Green
abi tbrkler
helal olsun Very Happy ama ilk send eğilsin alexsanderda ilk MaaTi die biri kesti Very Happy
bn _RK_ Very Happy
helal olsun Very Happy ama ilk send eğilsin alexsanderda ilk MaaTi die biri kesti Very Happy
bn _RK_ Very Happy
abi tbrkler
bn _RK_ Very Happy
o ne zmn kesti ki ben dün kestim :S
odul ne verdiler
tebrikeler genede
tebrikeler genede
olm ii msn sen god tanrı demek allah a küfür etmek isteseydi allah yazardı gerçi allah ile tanrı aynı ama hristiyanlarda tanrı yani god anladın mı ?
S
serdarinho
⭐ 19y
geziniodum önüme çıkttı Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Ben 2 kere kestim üst üste Very Happy ilk ve 2.sini Twisted Evil Twisted Evil
e 64 levede 24 lük uniquekesiyonuz ya bisey demiyom
ayni china da 80 level adamin tiger girl beklemeye gittigi gibi
bunada anlam veremiyorum.
ayni china da 80 level adamin tiger girl beklemeye gittigi gibi
bunada anlam veremiyorum.
aynen kanka ben tg ye gitmem 43 lvlım en az cerberus oda yeni sora uriye gidiiom ısuya gidip item yürütüyom Very Happy
A
Alexander2
⭐ 19y
Hayır iLk Cerberus Cia_Gaio_III midir nedir 69 lvl full int char kesti. 2. sini C4 üçüncüsünü MaaTi 4. ISTANBUL sende 5 oluyorsun Very Happy
yaw sallama delimsn ne sin ben 2 gün önce kestm serverlar açıldığı gün deil diğer günün sabahı sana göre 5 kere çkmş ve ölmş bu imkansz bişey yeme bizi kahvekeyfi
K
KartezyeNX
⭐ 19y
gzl PayLaşım Eyw..
Hayır iLk Cerberus Cia_Gaio_III midir nedir 69 lvl full int char kesti. 2. sini C4 üçüncüsünü MaaTi 4. ISTANBUL sende 5 oluyorsun Very Happy
ya oyun açıldı 1 saat sonra gittim dvd olrak aldım cafeden yükledim char açtım girdim ilk cerberus çıktı daha sonra MaaTi kesti
bu imkansz Cool Twisted Evil
aferim bea kanka ben Izo_caN
Tebrikler Razz
hll
Time4Todie
⭐ 17y
Konunun tarihe baksanız az daral:
malmısınız ya 3 senelık konuları upluyorsunuz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap