Icerige atla
Extraloob

Teröre Hayır Diyenler

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
U
Uykucu OP ⭐ 19y
Evet Arkadaşlar Sizlerde Teröre Hayır Diyorsanız Buraya Adınızı Yazdırıp Yapılan Resimide İmzanına Koyup Teröre Hayır Diyebilirsiniz Hadi Adlarınızı Yazdırın

İmza Bu
- Resim Silinmiş.

Teröre Hayır Diyenler
1-Mr_DangeR
14 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
buraya isim yazdırıp o imzayı koymakla olsaydı.....
M
MakmeN ⭐ 19y

+1907

Bencede bizim oraya isim yazdırmamız we o imzayı koymamız sadece kendimizi avutmamızdır.
T
Torquel ⭐ 19y
Beyler bu is boel olmuyo.T.V 'da acaba Kemal'ın kutusundan kac lira var die bakacagımıza,bu maliyete bir reklam,kampanya fln yapmalı.Herkes 1 YTL verse 70 milyon YTL.Ehh koc,sabancı,dogan flnda 1 ytl vermiycegine gore bi en az 100 milyon YTL toplamamız lzm.Ohh ısı gudumlu,gecegoruslu,otomatik kilitlenmeli, fuzeler tukurukle calismio.At at onlarda bitcek.
I
iCe_diVe ⭐ 19y

Bencede bizim oraya isim yazdırmamız we o imzayı koymamız sadece kendimizi avutmamızdır.

+1
B

doğuya gidip yüreğini ortaya koymakla olur demi detective

ne konuştum ama
J
Jigsaw ⭐ 19y

Beyler bu is boel olmuyo.T.V 'da acaba Kemal'ın kutusundan kac lira var die bakacagımıza,bu maliyete bir reklam,kampanya fln yapmalı.Herkes 1 YTL verse 70 milyon YTL.Ehh koc,sabancı,dogan flnda 1 ytl vermiycegine gore bi en az 100 milyon YTL toplamamız lzm.Ohh ısı gudumlu,gecegoruslu,otomatik kilitlenmeli, fuzeler tukurukle calismio.At at onlarda bitcek.

Kemal'in kutusu olayı gülmekten yardı beni.. Very Happy Haklısın ne diyeyim.
T
peny denilmesi gerekeni demiş ve son noktayı koymuş bence
benim burada admın yazmasının bi yararı olmuyacak herks lafta teşkilat zaten o yuzden kaybediyoz
M
Morwena ⭐ 19y
pardons yanlıs topcige gitmiş Neutral Mr. Green kahvekeyfi
P
Pennywise ⭐ 19y

Bencede doğru ehehee İzmir de yağarsa artık yuh derim İzmirin hatunlarına yazık olur Razz Twisted Evil Mr. Green

topicleri karıştırdın Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y

Bencede doğru ehehee İzmir de yağarsa artık yuh derim İzmirin hatunlarına yazık olur Razz Twisted Evil Mr. Green

topicleri karıştırdın Very Happy

Puahahahha harbici yaw Neutral Mr. Green
S
SwitchBack ⭐ 19y
Çok şekersin canım arkadaşım bize diyorsun isminizi yazıp imzanıza koyun diye kendin koymamışsın Cool Razz
C
cem_07 ⭐ 19y

+1966

Ben terörün yanında türbanada hayır diyorum;)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: