Icerige atla
Extraloob

Terk Edilmiş Mekanlar

· 11 Yanıt · 9.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim nedense böyle şeyler çok ilgimi çeker , özellikle cod 4'te ki pripyat haritasını görüp resimlerine baktıktan sonra oralarda bulunmayı çok istemişimdir.Sizin de varsa bildiğiniz yerler veya hikayeler ekleyelim :)

Su altında kalmış isa heykeli ;

Wonderland Lunaparkı (Çin)

Burası çin'de bir lunapark terkedilmiş yada hiç yapılmamış tam olarak bilmiyorum.Bizim de böyle bir Tatilyamız vardı kapatılan , sonrasında yıkılıp içinde ki malzemeleri Irak'a satılan.

Pripyat (Ukrayna)
Burası yazımın başında da belirttiğim ukrayna pripyat , COD 4'te bir haritanın da adıydı."Ghost Town" adı altında geçiyor.Sovyet rusya zamanlarında patlak veren çernobil faciasıyla beraber boşaltılan şehir.1000 kadar otobüsle 1 saat içerisinde boşaltıldığı söyleniyor.Üzerinden o kadar yıl geçmesine rağmen hala normal bir yerde bulunandan 20-25 kat daha radyasyon içerdiği söyleniyor.Hatta bunun üzerine bir web sitesi dahi bulunuyor. pripyat.com/en sol tarafta günlük olarak ölçüm değerli bulunuyor.

Spoiler

Pripyat felaketten önce ;

Angkor Watt (Kamboçya)

Askeri roket fabrikası (Rusya)

Bulgaristan Komünist Partisi binası

Lawndale Tiyatrosu (Chicago, ABD)

Eski hali ;

11 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
çok güzel yerler var keşke böyle yerleri gezme fırsatım olsa
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Diğerlerini bilmem ama kucuklugumden beri benimde pripyat cok ilgimi cekmiştir üzerine yapılan filmler, belgeseller, oyunlar buldukça oynarım 😄 hatta en son çernobil sırları cıkmıstı fena değil bence 😜
F
frityus ⭐ 17y
İnsan bazen gidip orada yaşamak istiyor
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bende hep ayak basilmamis yerleri merak etmisimdir 🤔
Benimde böyle mekanlara karşı bir ilgim olmuştur ama bir tanesi var ki ...

1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nda ele geçirilen; savaş sonrasında yapılan anlaşmaya göre tarafsız bölge haline getirilmiş, sivil halk için iskana ve yerleşmeye kapatılıp çürümeye terk edilen şehir;

Kapalı Maraş - Kıbrıs

Swindler
Swindler ⭐ 14y
Wonderland Lunaparkı S4 League Oyununda Şuanda Kullanılıyor Öyle Map Var 😊
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Çok güzel ya. Cidden çok ilgi çekici, çok merak uyandırıyor 😊
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
9gag böyle bir toparlama yapmış yine , bu konu aklıma geldi , güncelleyeyim dedim resimle beraber.

Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Sırt çantası, fotoğraf makinesi, bolca zaman ve para. Bu resimleri görünce aklıma direk bu dörtlü geldi.
L
Lordzek ⭐ 16y
Benimde en çok istediğim şeylerden biri batmış bir gemiye su altında bakabilmek içerisini gezebilmek. Gerçekten hoş olurdu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: