Icerige atla
Extraloob

Tera Online Oynayan varmı ?

· 290 Yanıt · 63K görüntüleme
Unfaithful
Unfaithful OP ⭐ 16y

Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
290 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oyunu indiriyorum silkroada benzemesi ve detayları hoşuma gitti. Oyun hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen varsa aşağıdaki videoyu izleyebilir. Bence silkroada alternatif olabilecek güzel bi oyun topluca başlayalım derim 🍺

F
frityus ⭐ 17y
Karakterin güzel ve okçusun anladım
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hacım karakterin saçı gözü kaşı burnu dudağı çenesi hatta elmacık kemiklerine kadar sen ayarlıyosun 😄
F
frityus ⭐ 17y
Hacım karakterin saçı gözü kaşı burnu dudağı çenesi hatta elmacık kemiklerine kadar sen ayarlıyosun :D

O zaman ben karakter yaratmak için bile oynarım

bknz:skyrim
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yalnız oyun kaç gb ise 2% -9h 52m left / 640.77 kBps şuanda 😄
M
Mirage ⭐ 19y
20gbmış galiba oyun.Kotalılara duyurulur 😜
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
20gbmış galiba oyun.Kotalılara duyurulur :P

20 mimi 😱
Hacı kotalı değilim ama 1mb/s internetim var 3 senede anca iner makara:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yuh ya 20gb mmorpg mi olur 😄 Ben 10gb falan diye düşünmüştüm 😄 Sitelerde bulamadım kaç gb hesaplaaya çalıştım 600kB x 60saniye x 60dakka x10 saat yaptım 20küsür gb çıktı yanlış hesap yaptım diye avutmuştum kendimi 😄
M
Mirage ⭐ 19y
Bir WoW kadar işte 😄 Akk'ye takıldım yoksa indirirdim belki ama 😞
Collapse
Collapse ⭐ 16y
%82 şuanda, bu oyun yüzünden akk'ya takılcam bu ayda, geçen ay 80gb yaptım akk yi zorlaya zorlaya 😄
- Resim Silinmiş.
M
Mirage ⭐ 19y
Bende 25gb sınır var zaten 😞

Edit:Acaba okulun intenetinden mi indirsem 😈 Androiddeki torrent programları iyi mi beyler?
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Oyun 6 ay kadar önce online hale gelmiş. Bu yılın başında da bedava olmuş.
Tanıtım filminde müthiş grafikler var ancak koyduğun resimler Metin2'yi andırıyor ve tanıtım filminde olduğu kadar güzel görünmmüyor. Ama yine de aklımı çelmedi değil. Başlanabilir. ^^
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hacım alıyosun leptop'ı şarj aletini starbucksa gidiyosun dip köşede rahat koltuklu bi masa seçip oturuyosun, kuruyosun oraya sistemi 6 liraya bi latte alıp oyun inene kadar orda takılıyosun 😄

Bkz: wireless var dediler geldik.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Oyunun kaç gb olduğunu nerden öğrendiniz? 😊
F
frityus ⭐ 17y
Çok cezbedici ama yok abi başlayınca b.kunu çıkarıyorum 😄
T
Tauriel ⭐ 15y
İki Soru Min sistem gereksimleri ve Ejderha kuş falan biniliyormu uçma varmı wow rode aion gibi falan 😄
M
Mirage ⭐ 19y
Buna başlayacağımıza keşke Aion falan başlasaydık 😄 O en azından 7-8 gb falandı galiba 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
"29m left" ben buna çoktan başladım bile 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
İki Soru Min sistem gereksimleri ve Ejderha kuş falan biniliyormu uçma varmı wow rode aion gibi falan :D

Nice signature neutral1 scared1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: