Z Zippy OP ⭐ 15y 14 yil once (düzenlendi) #1 Evet sizce en tembeli hangisi?Spoiler- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Vanity ⭐ 16y 14 yil once #2 Ben daha tembelim 😄 aralarında karar vermeye üşeniyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #3 kuş süper ya makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy OP ⭐ 15y 14 yil once #4 Ben daha tembelim 😄 aralarında karar vermeye üşeniyorum :DHmmm... Sonuna senin profil fotoğrafınıdamı eklesem ne yapsam 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #5 sigara olayi hosuma gitti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 14 yil once #6 kuşa bak :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil